Γνήσιος “χαμαιλέοντας” η Ira Loscο

Γνήσιος “χαμαιλέοντας” η Ira Loscο

Σύμφωνα με την εφημερίδα “The Malta Independent”, η Ira Losco δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνουν ριζικές αλλαγές στο τραγούδι Chameleon (Invincible), με το οποίο κέρδισε στον Μαλτέζικο τελικό, συγκεντρώνοντας το άριστα της τηλεψηφοφορίας και των τριών εκ των πέντε μελών της επιτροπής. Εκείνο το βράδυ δεν φαινόταν και πολύ ευχαριστημένη, γεγονός που δεν έλαθε της προσοχής ούτε των ΜΜΕ, ούτε των γούροφαν.

Επιπλέον, από την πρώτη στιγμή, οι φαν εντός και εκτός Μάλτας εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, θεωρώντας μέτριο το τραγούδι. Θυμίζει αρκετά το “Euphoria” της Loreen, ενώ ο δεύτερος τίτλος παραπέμπει ευθέως στο “Invincible” της Carola, για να μη μιλήσουμε για την κουραστική επανάληψη του στίχου “We are invincible”. Η καλλιτέχνιδα, που είχε έρθει (ανέλπιστα και χωρίς να το αξίζει κατά την ταπεινή μας γνώμη) 2η το 2002 στη Γιουροβίζιον, επιθυμεί να κατακτήσει μια εξίσου αξιοπρεπή θέση, δεδομένων των μέτριων εμφανίσεων του νησιού τα τελευταία χρόνια στον διαγωνισμό, με επιλογές που δεν απέφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα (θυμίζουμε ότι από την απελευθέρωση της γλώσσας το 1999, η Μάλτα μπήκε μόνο πέντε φορές στη δεκάδα, ενώ άλλες πέντε έμεινε στον ημιτελικό).

untitled (295)

H Ira Losco, “χαμαιλέοντας που κινείται ανάμεσα σε διαφορετικά μουσικά είδη”, όπως αυτοαποκαλείται, θεωρεί τη Γιουροβίζιον “ένα διαγωνισμό που αξίζει καλή στρατηγική και μάρκετινγκ, ωραίο στήσιμο και οπτικοποίηση, αλλά και το κατάλληλο τραγούδι που θα ταιριάξει με τον καλλιτέχνη γι’ αυτή την διεθνή τηλεοπτική ευκαιρία”. Ως εκ τούτου δεν αποκλείει τίποτα, ακόμα και την αλλαγή του τραγουδιού. Αν όντως είναι χαμαιλέοντας, τη συμβουλεύουμε να δράσει, διότι με αυτό το άσμα, έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή, δεν θα ανέβει ψηλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.