Φώτης Σεργουλόπουλος: “Οι επιτροπές της Eurovision δεν αποτελούνται μόνο από μουσικούς”

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Οι επιτροπές της Eurovision δεν αποτελούνται μόνο από μουσικούς”
“Δεν ενοχλήθηκα από τα σχόλια “

Πολύς λόγος έγινε για την βαθμολογία της ελληνικής επιτροπής, καθώς σχολιάστηκε αρκετά στα social media το 10αρι που δόθηκε στη Μολδαβία, βαθμοί που δεν άξιζε να πάρει, σύμφωνα με αρκετούς χρήστες των social media.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκαθάρισε την κατάσταση λέγοντας τα εξής:

“Οι επιτροπές της Eurovision αποτελούνται όχι μόνο από μουσικούς αλλά και από άλλους τομείς. Όπως ασπούμε είναι παραγωγοί, είναι άνθρωποι που έχουν δουλέψει στην τηλεόραση, είναι παρουσιαστές…η δική μας επιτροπή είχε μια ποικιλομορφία η οποία έδενε πολύ καλά…Δεν ενοχλήθηκα από τα σχόλια καθόλου, κατάλαβα ότι υπήρξε μια παρεξήγηση…Ας μην επιστρέψουμε στην εποχή όπου η Eurovision ήταν κάτι defacto να κάνουμε μπούλινγκ. Οι επιτροπές δεν ψηφίζουν με 12αρι, δηλαδή πάμε από το 1 μέχρι το 26 βάζοντας σε σειρά προτεραιότητας αυτό που είναι καλύτερο για εμάς. Η EBU παίρνει αυτά τα αποτελέσματα, δημιουργεί έναν αλγόριθμο και φέρνει το 12, το 10, το 8 κ.τ.λ. Εγώ ψηφίζω σε αύξοντα αριθμό”

Μία σκέψη στο “Φώτης Σεργουλόπουλος: “Οι επιτροπές της Eurovision δεν αποτελούνται μόνο από μουσικούς”

  1. “Οι επιτροπές της Eurovision δεν αποτελούνται μόνο από μουσικούς”

    Και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.