Φινλανδία 2017: Δόθηκε στη δημοσιότητα η online ψηφοφορία του UMK 2017. Δείτε ποιος προηγείται

Φινλανδία 2017: Δόθηκε στη δημοσιότητα η online ψηφοφορία του UMK 2017. Δείτε ποιος προηγείται

Σήμερα το βράδυ όπως είναι γνωστό διεξάγεται το UMK 2017, που είναι ο τελικός της Φινλανδίας για την επιλογή της συμμετοχής της χώρας στη Eurovision 2017. Το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από τις ψήφους του κοινού και των δέκα διεθνών επιτροπών , με αναλογία 50-50. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος το κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίζει και πριν το διαγωνισμό, μέσω online ψηφοφορίας. Οι ψήφοι αυτές μετράνε ακριβώς το ίδιο με τις ψήφους που θα καταμετρηθούν κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης. Η δημόσια τηλεόραση της Φινλανδίας, σε ειδική εκπομπή που προβλήθηκε χθες, αποκάλυψε τα αποτελέσματα της online ψηφοφορίας μέχρι εκείνη τη στιγμή και αυτή που προηγείται με αρκετά μεγάλη μάλιστα διαφορά είναι η EMMA.

Το κοινό όπως και πέρσι θα έχει το 50% της τελικής ετυμηγορίας του UMK 2017. Οι ψήφοι που θα καταμετρηθούν σήμερα το βράδυ κατά τη διάρκεια του show, αλλά και οι oι ψήφοι που δόθηκαν online όλο το προηγούμενο διάστημα στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, θα αποτελέσουν τη ψηφοφορία του κοινού. Πέρσι η online ψηφοφορία είχε σχετικά μικρές αποκλίσεις από την ζωντανή ψηφοφορία. Συγκεκριμένα όλοι οι υποψήφιοι συγκέντρωσαν περίπου το ίδιο ποσοστό στην online και στη ζωντανή ψηφοφορία, με αποκλίσεις της τάξης του 2-3%, με μοναδικές εξαιρέσεις την Saara Alto που υπερδιπλασίασε τις ψήφους της κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης και τον Mikael Saari που είχε την αντίστροφη πορεία.

Στον φετινό διαγωνισμό φαίνεται να υπάρχει ένα αρκετά ξεκάθαρο φαβορί που ακούει στο όνομα EMMA. Το τραγούδι της Circle Of Light, ήδη βρίσκεται στην πρώτη θέση όλων των polls στο διαδίκτυο ενώ και στην online ψηφοφορία προηγείται σύμφωνα και με τα επίσημα αποτελέσματα που έδωσε χθες η δημόσια τηλεόραση της Φινλανδίας, με διαφορά πάνω από 15% των δεύτερων My First Band. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον η online ψηφοφορία συνεχιστεί στο ίδιο μήκος κύματος και δεν υπάρξουν φοβερές αποκλίσεις σήμερα το βράδυ η EMMA θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας στο Κίεβο.

umk-voting

Όλα αυτά βέβαια μένει να αποδειχθούν, γιατί ίσως η ψηφοφορία των διεθνών επιτροπών που για πρώτη φορά συμμετέχουν στο UMK μπορεί να φέρει εκπλήξεις. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τελικό του UMK 2017 στις 21.00 ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.