Φινλανδία 2017: Ακούστε τα 10 υποψήφια τραγούδια

Φινλανδία 2017: Ακούστε τα 10 υποψήφια τραγούδια

Οι υπεύθυνοι της Φινλανδικής τηλεόρασης YLE αποφάσισαν να κάνουν ορισμένες ριζικές αλλαγές στον τρόπο επιλογής του τραγουδιού της για την Eurovision. Συγκεκριμένα αποφάσισαν να καταργήσουν την φάση των ημιτελικών και να διεξάγουν έναν τελικό με 10 τραγούδια στης 28 Ιανουαρίου στο Espoo Metro Areena, με τον νικητή να επιλέγεται από ένα μικτό σύστημα (50/50) επιτροπών και τηλεψηφοφορίας. Παρουσιάστρια του τελικού δεν θα είναι άλλη από την Krista Siegfrieds η οποία εκπροσώπησε την Φινλανδία στην Eurovision του 2013 με το τραγούδι “Marry me” με το οποίο κατέλαβε την 24η θέση.

Τα Υποψήφια Τραγούδια
Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες παρουσιάστηκαν σε Show της Φινλανδικής τηλεόρασης από την Krista Siegfrieds, κανείς από αυτούς δεν έχει προηγούμενη εμπειρία από Eurovision ή εθνικούς τελικούς στην Φινλανδία ή αλλού, ενώ από τα 10 υποψήφια τραγούδια τα 9 είναι γραμμένα στα αγγλικά και μόλις 1 στα Φινλανδικά.

1) AlvaArrows

2) Anni SaikkuReach Out For The Sun

3) Club La PerséMy little world

4) EmmaCircle of Light

5) Günther & D’SanzLove yourself

6) Knucklebone Oscar & The Shangri-La RubiesCaveman

7) Lauri YrjöläHelppo elämä

8) My First BandParadise

9) Norma JohnBlackbird

10) ZühlkePerfect villain

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.