Η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας επιβεβαιώνει τις συζητήσεις για την ανάληψη της JESC 2017

Η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας επιβεβαιώνει τις συζητήσεις για την ανάληψη της JESC 2017

Η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας GPB, ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με την EBU για να αναλάβει τη διοργάνωση της Junior Eurovision 2017. Η χώρα παρά τις τρεις νίκες της στο διαγωνισμό, ουδέποτε μέχρι στιγμής φιλοξένησε στο έδαφος της τη JESC.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα αλλά και το ίδιο το GPB κατά τη συνέντευξη της νικήτρια στη Μάλτα, έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την EBU για να φιλοξενηθεί η Junior Eurovision το 2017 στην Τιφλίδα. Από το 2013 η EBU απευθύνεται στο νικητή αρχικά, δίνοντας του τη δυνατότητα κατά προτεραιότητα, να αναλάβει την επόμενη διοργάνωση. Σε περίπτωση που ο νικητής αρνηθεί, τότε απευθύνεται στις υπόλοιπες χώρες σύμφωνα με το βαθμολογικό πίνακα. Έτσι το 2015 το διαγωνισμό φιλοξένησε η δεύτερη Βουλγαρία, γιατί η Ιταλία που είχε κερδίσει το 2014 αρνήθηκε να το διοργανώσει. Η απόφαση βέβαια για την επόμενη διοργανώτρια, δεν αναμένεται πριν το τέλος Ιανουαρίου.

Εν τω μεταξύ η μικρή Mariam επέστρεψε στην πατρίδα της όπου την υποδέχθηκαν σαν ηρωίδα. Το GPB μάλιστα διοργάνωσε συνέντευξη τύπου προς τιμήν της.

return

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.