Φινλανδία: Στις 13 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των 7 υποψήφιων του “UMK 2021”

Φινλανδία: Στις 13 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των 7 υποψήφιων του “UMK 2021”

Η δημόσια τηλεόραση της Φινλανδίας, YLE, πριν δυο μήνες σχεδόν ανακοίνωσε πως οι 7 συμμετέχοντες του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2021, UMK, θα αποκαλυφθούν στις 19 Ιανουαρίου.

Χθες η YLE, προέβη σε νέα ανακοίνωση όπου αναφέρει πως τελικά η δημοσιοποίηση των 7 φιναλίστ αλλά και οι τίτλοι των τραγουδιών τους, θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 13 Ιανουαρίου, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που θα λάβει χώρα στις 14:00 ώρα Ελλάδας. Στη συνέχεια, από τις 14 Ιανουαρίου μέχρι και τις 22, θα κυκλοφορήσουν τα lyric videos των 7 τραγουδιών (ένα ανά ημέρα).

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Mediapolis Studios στην πόλη Τάμπερε, στις 20 Φεβρουαρίου.

Φέτος, την χώρα θα εκπροσωπούσε ο Aksel Kankaanranta με το τραγούδι Looking Back, έπειτα από την νίκη του στο UMK 2020, όπου κατάφερε να επικρατήσει με 170 βαθμούς, έναντι 157 της Erika Vikman, μετά από την ψηφοφορία του κοινού αλλά και 8 διεθνών επιτροπών. Σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής δήλωσε ότι ήταν έτοιμος να υποβάλει αίτηση για τον εθνικό τελικό του 2021, αλλά τελικά δεν το έκανε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.