Αυστραλία: Δεν επιλέχθηκε τελικά το “JC Ultra” για την Eurovision 2021

Αυστραλία: Δεν επιλέχθηκε τελικά το “JC Ultra” για την Eurovision 2021

Πριν 2 μήνες, σε εκπομπή του Youtube όπου φιλοξενήθηκε η εκπρόσωπος της Αυστραλίας για την επόμενη Eurovision, Montaigne, ανέφερε ότι έχει έτοιμο ένα υποψήφιο τραγούδι για τον διαγωνισμό.  Ονομάζεται “JC Ultra” και μιλάει για το MKUltra, το πρόγραμμα πλύσης εγκεφάλου που προσπάθησε να φτιάξει η CIA τη δεκαετία του ’70 ή του ’80.

Πριν λίγες εβδομάδες όμως, αποκάλυψε ότι τελικά δεν επελέγη το τραγούδι αυτό για την Euorvision 2021. Είπε ότι η ομάδα της δεν το ενέκρινε, μιας και ένα τέτοιο τραγούδι είναι ρίσκο για το κοινό του διαγωνισμού. Συνέχισε λέγοντας ότι θέλει να κάνει κάτι “διασκεδαστικό” για την Eurovision και ότι πρέπει να είναι ένα “ενιαίο concept”.

Η τραγουδίστρια, έπειτα από την νίκη της στον εθνικό τελικό της Αυστραλίας φέτος, θα εκπροσωπούσε την χώρα στην Eurovision 2020 με το τραγούδι  Don’t Break Me, όπου κατέλαβε στην πρώτη θέση με μόλις 7 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Casey Donovan.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.