Φινλανδία: Η YLE δίνει στοιχεία για τους συμμετέχοντες του UMK 2021

Φινλανδία: Η YLE δίνει στοιχεία για τους συμμετέχοντες του UMK 2021

Η Φινλανδική τηλεόραση YLE έδωσε στην δημοσιότητα στοιχεία για τους 7 συμμετέχοντες του UMK 2021, του εθνικού τελικού της Φινλανδίας για την Eurovision 2021. Τα ονόματα των καλλιτεχνών θα αποκαλυφθούν αύριο και ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου. Ωστόσο τα στοιχεία αυτά έχουν ήδη πυροδοτήσει την φημολογία για τα ονόματα των καλλιτεχνών.

Τα στοιχεία των καλλιτεχνών
1ος Καλλιτέχνης

Ο πρώτος καλλιτέχνης κατάγεται από την πόλη Τούρκου, και έχει κυκλοφορήσει τραγούδια στα αγγλικά και τα φινλανδικά. Ο συνθέτης του τραγουδιού έχει γράψει τραγούδια για Αμερικάνους αστέρες όπως η Selena Gomez και ο G-Easy. Η φήμες θέλουν ο υποψήφιος αυτός να είναι ένας από τους Robin, Benjamin και Ressu Redford.

2oς καλλιτέχνης

Ο δεύτερος καλλιτέχνης περιγράφεται ως αρκετά δημοφιλής, music icon και με διεθνή καριέρα. Οι φήμες θέλουν η τραγουδίστρια αυτή να είναι η Alma.

3oς Καλλιτέχνης

Ο τρίτος υποψήφιος περιγράφεται ως ένας καλλιτέχνης που τον γνωρίζουν όλοι οι Φινλανδοί και ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από ένα talent show. Οι καλλιτέχνες που φημολογούνται είναι η Mira Luoti και o Antti Tuisku.

4oς Καλλιτέχνης

Ο τέταρτος υποψήφιος  είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος έχει λάβει μέρος στο παρελθόν στην Eurovision, και του οποίου η μητρική γλώσσα δεν είναι τα Φινλανδικά, κάτι που υπονοεί πως ίσως προέρχεται από την Σουηδόφωνη μειονότητα της Φινλανδίας. Τέτοιοι καλλιτέχνες είναι οι εξής:  Pernilla KarlssonAxel Ehnström ( Paradise Oskar) και Krista Siegfrids.

5oς Καλλιτέχνης

Ο 5ος υποψήφιος περιγράφεται ως ένας ευαίσθητος καλλιτέχνης, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει μια ολόκληρη χορωδία με την φωνή του. Φήμες θέλουν αυτή η τραγουδίστρια να είναι η BEHM.

6oς καλλιτέχνης

Η έκτη υποψηφιότητα θα είναι ένα συγκρότημα πιθανότατα, το οποίο είναι αρκετά επιτυχημένο στο είδος στο σε διεθνές επίπεδο. Οι φήμες θέλουν τους Nightwish, ίσως το πλέον επιτυχημένο συγκρότημα στον χώρο την συμφωνικής metal, να βρίσκονται πίσω από αυτήν την υποψηφιότητα.

7oς Καλλιτέχνης

O τελευταίος καλλιτέχνης έχει λάβει μέρος σε αρκετά show της Φινλανδικής τηλεόρασης, ενώ έχει γράψει αρκετά hits. Οι φήμες θέλουν τον Osmo Ikonen να βρίσκεται πίσω από αυτήν την υποψηφιότητα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.