Γαλλία: Στις 30 Ιανουαρίου ο εθνικός τελικός “Eurovision France: C’est Vous Qui Décidez!”

Γαλλία: Στις 30 Ιανουαρίου ο εθνικός τελικός “Eurovision France: C’est Vous Qui Décidez!”

Η δημόσια τηλεόραση της Γαλλίας, France Télévisions, λίγες μέρες μετά την Συνέντευξη Τύπου όπου αποκαλύφθηκε το format της διαδικασίας επιλογής εκπροσώπου για την Eurovision 2021, ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ο γαλλικός εθνικός τελικός, Eurovision France: C’est Vous Qui Décidez!.

Στις 30 Ιανουαρίου, λοιπόν, θα διεξαχθεί ο εθνικός τελικός της Γαλλίας για την Eurovision 2021, όπου θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της χώρας, το Παρίσι. Το σόου θα ξεκινήσει στις 10:05 ώρα Ελλάδος, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί.

Να θυμίσουμε ότι η διαδικασία της επιλογής εκπροσώπου, θα αποτελείται από 2 γύρους ψηφοφορίας:

  • Αρχικά, το κοινό θα είναι αυτό που με την ψήφο του θα προκρίνει στον τελικό του σόου τις 7 συμμετοχές (από τις 12) που θα έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους. Στη συνέχεια, η 10μελής κριτική επιτροπή, θα επιλέξει ακόμη μια συμμετοχή από αυτές που δεν προκρίθηκαν. Έτσι, θα παρακολουθήσουμε έναν τελικό με 8 υποψήφιους.
  • Ο δεύτερος γύρος, είναι αυτός του τελικού, όπου κοινό και κριτική επιτροπή θα επιλέξουν την συμμετοχή που θα εκπροσωπήσει την Γαλλία στην Eurovision 2021.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τις 12 συμμετοχές:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.