Φινλανδία: Ανακοινώθηκαν οι σχολιαστές της Eurovision 2019 για την κρατική τηλεόραση

Φινλανδία: Ανακοινώθηκαν οι σχολιαστές της Eurovision 2019 για την κρατική τηλεόραση

Ο Φιλανδικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας , ΥLE, ανακοίνωσε τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τον σχολιασμό του φετινού διαγωνισμού της Eurovision για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης.

Η εκπρόσωπος της χώρας το 2013 , Krista Siegfrieds  και ο  Mikko Silvennoinen θα είναι οι Φιλανδοί σχολιστές του 64ου διαγωνισμού της Eurovision στο Τελ Αβίβ. Για τον Mikko θα είναι η τέταρτη φορά που θα αναλάβει χρέη σχολιαστή ενώ για την Krista θα είναι η πρώτη της φορά σ’αυτόν τον ρόλο. 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 

Σχολιάζοντας η Krista το γεγονός δήλωσε:

Είναι υπέροχα να είσαι μαζί με τον Mikko. Το γεγονός ότι θα μαστε δύο φέρει την αίσθηση της φυσικότητας και ζωντάνιας στον σχολιασμό. Μπρούμε να το χειριστούμε με διαφορετικό τρόπο. Ο Mikko με κάνει να νιώθω ασφαλής και να φέρω περισσότερη ενέργεια επί του σχολιασμού.

Απ’ την άλλη πλευρά ο έτερος σχολιαστής Mikko δήλωσε:

Είμαι μαζί με την Krista στο Instagram, Facebook και το Twitter. Ενημερώνουμε τον κόσμο συνέχεια τι συμβαίνει. Βρισκλομαστε σε διάλογο και αλληλεπίδραση με τον κόσμο και αυτό θα φέρουμε και κατά την ζωντανή αναμετάδοση επίσης.

Στο μεταξύ η Eva Frantz και Johan Lindroos θα είναι οι σχολιαστές του YLE για τον σχολιασμό στα Σουηδικά ενώ οι  Sanna Pirkkalainen και Toni Laaksonen θα είναι οι σχολιαστές των ημιτελικών για το  YLE Radio Finland. Επιπροσθέτως η Sanna Pirkkalainen και Sami Sykkö θα είναι οι σχολιαστές του τελικού για το YLE Radio Finland.

Η Φινλανδία στην Eurovision

Η Φινλανδία συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision από το 1961 και έχει κερδίσει τον διαγωνισμό μια φορά το 2006 στον διαγωνισμό της Αθήνας, με τους Lordi και το Hard Rock Hallelujah. Στον περσινό διαγωνισμό η Φινλανδία κατάφερε να φτάσει ως την 25η θέση με το monsters της Saara Aalto, ενώ φέτος θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό. Φέτος η χώρα διαγωνίζεται στο πρώτο μέρος του πρώτου ημιτελικού της Eurovision στις 14 Μαΐου και εκπροσωπείται από τον Darude μαζί με τον Sebastian Rejman ο οποίος θα ερμηνεύσει το “Look Away”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.