Φινλανδία: Ακούστε το τραγούδι της Laura για το UMK 2021

Φινλανδία: Ακούστε το τραγούδι της Laura για το UMK 2021

Αποκαλύφθηκε προ ολίγου η τέταρτη συμμετοχή του UMK 2021, του Φινλανδικού εθνικού τελικού για την Eurovision 2021. Πρόκειται για την συμμετοχή της Laura με τίτλο Play, ένα pop τραγούδι γραμμένο εξολοκλήρου στα αγγλικά.

Λίγα λόγια για την Laura

Laura Põldvere κατάγεται από την Εσθονία, είναι 32 χρονών και είναι μια από της πλέον αναγνωρίσιμες Pop τραγουδίστριες στην χώρα της. Εκπροσώπησε την Εσθονία 2 φορές στην Eurovision, το 2005 με το τραγούδι Let’s get loud ως μέλος του συγκροτήματος Suntribe, και το 2017 με το τραγούδι Verona σε ντουέτο με τον  Koit Toome. Με καμία από αυτές τις δύο συμμετοχές η Laura δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Εκτός από αυτές τις δύο συμμετοχές της, έχει λάβει μέρος άλλες 4 φορές στην εθνική επιλογή της Εσθονίας, το Eesti Laul. Το Play θα είναι η πρώτη της προσπάθεια να εκπροσωπήσει μια άλλη χώρα στην Eurovision.

O τελικός του UMK 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2021, επόμενο τραγούδι που θα αποκαλυφθεί αύριο είναι αυτό του Aksel με τίτλο Hurt.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.