Τσεχία: Ο Benny Cristo θα ταξιδέψει στην Κένυα για το revamp του τραγουδιού του “Kemama”

Τσεχία: Ο Benny Cristo θα ταξιδέψει στην Κένυα για το revamp του τραγουδιού του “Kemama”

Ο Benny Cristo ο εκπρόσωπος της Τσεχίας για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 θα ταξιδέψει στην Κένυα για το revamp του τραγουδιού του “Kemama”. O Τσέχος τραγουδιστής δεν έδωσε πολλές πληροφορίες σχετικά για το revamp του τραγουδιού. Ο Benny ανάρτησε την πιο κάτω δημοσίευση στο Instagram όπου αναφέρει ότι θα ταξιδέψει με τον παράγωγο του στην Κένυα για το revamp του τραγουδιού.

https://www.instagram.com/p/B8UITfQHZfo/?igshid=1hv27qa11r7qo&fbclid=IwAR3-QBcIKI1aR4RYj_j9Fdr1epE-MUqIsIdRsJ-ab3GdCKhePxuot8CHtmg

Δείτε τι δήλωσε ο Benny Cristo:

Αυτό το ταξίδι είναι πολύ σημαντικό για το τραγούδι μου καθώς και για το μήνυμα που κρύβεται από πίσω. Θα μιλήσω για αυτό αργότερα, το μονό που μπορώ να πω τώρα είναι ότι ο ρατσισμός  δεν έχει τελειώσει ακόμα και είναι κρίμα όταν έχεις γεννηθεί σε αυτήν χωρά που θα την εκπροσωπήσω στην Eurovision. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη την αγάπη, την απίστευτη στήριξη σας, τα ευγενικά σας λόγια, sharings και όλα τα reposts. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει ❤️

 

Λίγα λογία για τον Benny Cristo:

Ο Benny Cristo είναι ένας Hip-Hop και R’n’B καλλιτέχνης. Είναι 32 ετών και έχει καταγωγή από την Αγκόλα από την μεριά του πατέρα του. Από το 2009 ασχολείται με την μουσική, είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς καλλιτέχνες της Hip-Hop σκηνής της Τσεχίας, με αρκετές επιτυχίες και πολλές συνεργασίες. Παράλληλα με την μουσική ασχολείται και με το Jiu Jitsu. To τραγούδι Kemama κινείται σε καλοκαιρινούς R’n’B ρυθμούς, συνθέτες του οποίου είναι μαζί με τον Benny, οι Osama Verse-AtileCharles SarpongRudy Ray. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Benny Cristo δεν ήταν ένα από τα φαβορί του εθνικού τελικού, στο poll του INFE Greece μάλιστα κατατάχθηκε μόλις 6ος.

Πηγή φωτογραφίας: ireport.cz 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.