Τσεχία: Μέσω διαδικτύου η συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2020

Τσεχία: Μέσω διαδικτύου η συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2020

H δημόσια τηλεόραση της Τσεχίας ČT μέσω ανακοίνωσης στην σχετική με την Eurovision σελίδα της στο facebook, έκανε γνωστό ότι εγκαταλείπεται η ιδέα της επιλογής της Τσεχικής συμμετοχής μέσω ενός εθνικού τελικού ο οποίος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Αντ’αυτού επιλέχθηκε ο διαδικτυακός διαγωνισμός, όπως ακριβώς τις προηγούμενες 2 χρονιές. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των υπευθύνων της Τσεχικής τηλεόρασης ήταν η παρακάτω:

Μετά από μερικές εβδομάδες συζητήσεων και δύσκολων αποφάσεων, αποφασίσαμε, λόγω πολλών περιστάσεων, ότι η διεξαγωγή της  επιλογής της συμμετοχής μας στην τηλεόραση θα καθυστερήσει, ελπίζουμε ότι το επόμενο έτος θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να κάνουμε κάτι πραγματικά διαφορετικό και φέτος θεωρήσαμε ότι δεν θα λειτουργούσε, οπότε δεν θελήσαμε να το κάνουμε.

Θα επιστρέψουμε στην διαδικτυακή διαδικασία από τα προηγούμενα δύο χρόνια. Αλλά μην ανησυχείτε, κάνουμε τα πάντα για να βελτιώσουμε το επερχόμενο online εθνικό τελικό, οπότε να ακολουθήσετε τα διαδικτυακά μας μέσα για περισσότερες πληροφορίες.

Επιπλέον έγινε γνωστό ότι οι υποψήφιοι καλλιτέχνες του ESCZ, του διαδικτυακού εθνικού τελικού της Τσεχίας, θα είναι νέοι στον διαγωνισμό καθώς κανείς τους δεν θα είχε λάβει μέρος στους προηγούμενους 2 τελικούς. Για κάθε μια από τις συμμετοχές θα γυριστεί και ένα videoclip. To χρονοδιάγραμμα είναι το παρακάτω:

  • 6 Ιανουαρίου: Συνέντευξη τύπου και ανακοίνωση των υποψηφίων καλλιτεχνών
  • 13 Ιανουαρίου: Αποκάλυψη των συμμετοχών, έναρξη της ψηφοφορίας
  • 26 Ιανουαρίου: Λήξη της ψηφοφορίας.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μια εβδομάδα μετά την λήξη της ψηφοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.