Αυστραλία: Ανακοινώθηκαν οι 2 πρώτοι υποψήφιοι του “Australia Decides 2020”

Αυστραλία: Ανακοινώθηκαν οι 2 πρώτοι υποψήφιοι του “Australia Decides 2020”

Η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας SBS, αποφάσισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να επιλέξει τον εκπρόσωπο της μέσω εθνικού τελικού με το τηλεοπτικό Show “Australia Decides“. Οι πρώτοι υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος σε αυτόν τον εθνικό τελικό, ανακοινώθηκαν από το SBS. Πρόκειται για τις Casey Donovan και Vanessa Amorosi!

Casey Donovan

Γεννήθηκε στις 13 Μάιου 1988 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Είναι τραγουδίστρια, τραγουδοποιός ,ηθοποιός και στιχουργός. H Casey έγινε γνωστή στην χωρά της αφού κέρδισε το δεύτερο κύκλο του Australian Idol. Η καριέρα της ξεκίνησε με το άλμπουμ της με τίτλο “For you” οπού κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2014, φτάνοντας στο νούμερο 2 των Australian Record Charts και έγινε 3 φόρες πλατινένιο. Το 2017 η Casey κέρδισε το τρίτο κύκλο της σειράς “I’m a Celebrity…Get Me Out of Here“.

 

Vanessa Amorosi

Γεννήθηκε στις 08 Αυγούστου 1981 στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Είναι τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και σύνθετης. Το 2000 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο “Power” το οποίο είχε έξι υποψηφιότητες στα βραβεία ARIA. Επίσης το 2000, στην έναρξη των ολυμπιακών αγώνων ,τραγούδησε το τραγούδι “Heroes Live Forever“. Η Vanessa έγινε γνωστή με το θρυλικό hit ‘Absolutely Everybody‘, το οποίο βρέθηκε στο Top 10 smash όπου παρέμεινε για έξι μήνες, έγινε διπλά πλατινένιο στην Αυστραλία και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη. Τα singles της όπως “Shine“, “Perfect” και “This Is Who I Am” μπήκαν στα αυστραλιανά charts, ενώ τα άλμπουμ “Somewhere In The Real World” (2008) και “Hazardous” (2009) έκαναν και αυτά μεγάλη επιτυχία.

To Australia Decides θα διεξαχθεί στις 07 και 08 Φεβρουαρίου με live εμφανίσεις και τις 2 ημέρες. Η δεύτερη μέρα είναι ανοιχτή για το κοινό, όπου θα διεξαχθεί το show ψηφοφορίας. Τον διαγωνισμό θα παρουσιάσουν για ακόμη μια φορά οι Myf Warhurst και Joel Creasey, οι οποίοι είναι και οι σχολιαστές της Eurovision για λογαριασμό του SBS από το 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.