Τσεχία: Η πέμπτη και έκτη βαθμολογία της διεθνούς επιτροπής του εθνικού τελικού ESCZ 2019

Τσεχία: Η πέμπτη και έκτη βαθμολογία της διεθνούς επιτροπής του εθνικού τελικού ESCZ 2019

Μετά τους πρώτες 4 βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής (Cesar Sampson και Rasmussen  ,Ira Losco και ZiBBZ ) για τον εθνικό τελικό της χώρας, ESCZ 2019 ήταν σειρά του συγκροτήματος AWS  και της Elina Nechayeva να ανακοινώσουν την βαθμολογία τους ως μέλη της διεθνούς επιτροπής του εθνικού τελικού

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Οι 12 βαθμοί των μελών της κριτικής επιτροπής για τον Τσέχικο εθνικό τελικό ανακοινώνονται αυτή την βδομάδα, με τους δέκα κριτές της επιτροπής να δίνουν την κορυφαία βαθμολογία τους. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται καθημερινά (εκτός Σαββάτου) στις 18:00 CET (19:00 ώρα Ελλάδος) και 20:00 CET (21:00 ώρα Ελλάδος) πριν τις 28 Γενάρη οπότε θα ανακοινωθεί και ο τελικός νικητής.

Η Βαθμολογία των AWS

Πέμπτο μέλος της επιτροπής που ανακοινώνει την βαθμολογία του, είναι οι AWS, το συγκρότημα που εκπροσώπησε την Ουγγαρία στην Λισαβόνα το 2018 με το τραγούδι “Viszlát Nyár”. Το συγκρότημα έδωσε το δωδεκάρι του στον Andrea Holá και το τραγούδι του “Give Me A Hint”

Η Βαθμολογία της Elina Nechayeva

Η έκτη κριτής που αποκάλυψε την βαθμολογία της είναι η Elina Nechayeva από την Εσθονία, την οποία εκπροσώπησε στην Eurovision 2018  με το τραγούδι “La Forza”. Η Elina έδωσε τους 12 βαθμούς της στον Lake Malawi και το τραγούδι “Friend of a Friend”.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

Μετά από βαθμολογίες 6 κριτών η Barbora Mochowa εξακολουθεί να προπορεύεται στον πίνακα βαθμολογίας, ο οποίος έχει διαμορφωθεί ως ακόλουθα:

Ακολουθούν αύριο οι επόμενες δύο βαθμολογίες κριτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.