Τσεχία: Αυτές είναι οι 8 συμμετοχές του εθνικού τελικού “Eurovision Song CZ 2019”

Τσεχία: Αυτές είναι οι 8 συμμετοχές του εθνικού τελικού “Eurovision Song CZ 2019”

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Τσεχίας, Česká televize (ČT) ανακοίνωσε πριν λίγο τους καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό, ESCZ 2019 και τα αντίστοιχα τραγούδια τους.

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Ονομαστικά οι καλλιτέχνες και οι τίτλοι των τραγουδιών είναι οι ακόλουθοι:

  1. Jára VymerOn My Knees
  2. Andrea HoláGive Me a Hint
  3. Pam RabbitEasy To Believe
  4. Barbora MochowaTrue Colors
  5. Jakub OndraSpace Sushi
  6. Hana BarbaraPoslední slova tobě 
  7. Tomáš BocekDon’t Know Why
  8. Lake MalawiFriend of a Friend

Τα διαγωνιζόμενα τραγούδια μπορείτε να τα ακούσετε στην ακόλουθη λίστα στο Youtube:

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Τα σχετικά τραγούδια είναι διαθέσιμα και στην ειδική επίσημη εφαρμογή της Eurovision μέσα από την οποία οι φαν μπορούν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους συμμετοχή, όμως εξαρτάται από την τοποθεσία για το πως θα μετρήσουν οι υποβληθείσες ψήφους.

Οι ψήφοι από την ίδια την χώρα θα μετρηθούν σαν μέρος της τηλε-ψηφοφορίας ενώ οι ψήφοι από τον υπόλοιπο κόσμο θα προσμετρηθούν σαν μια ενιαία ψήφο επιτροπής. Στο μεταξύ οι διεθνείς κριτές θα μπορούν να υποβάλλουν τις ψήφους τους.

Οι φαν μπορούν να ψηφίσουν μόνο μια φορά μέσω της εφαρμογής και η υποβολή της ψήφου είναι δωρεάν. Η ψηφοφορία λήγει στις 21 Ιανουαρίου και τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στο τέλος του μήνα. Όλες οι κατηγορίες ψηφοφόρων θα πρέπει να δώσουν βαθμούς από το  1 μέχρι το 8 χωρίς το 6 και 7 (1,2,3,4,6,8). Ως εκ τούτου η βαθμολογία θα απονέμεται μόνο σε 6 από τις 8 συμμετοχές. Η συμμετοχή με τις περισσότερες ψήφους συνδυαστικά θα είναι ο τελικός νικητής. Σε περίπτωση ισοψηφίας το televoting θα κρίνει τον νικητή.

Πέρυσι η χώρα εκπροσωπήθηκε από τον Mikolas Josef ο οποίος χάρισε στην χώρα μια 6η θέση στον μεγάλο τελικό με το τραγούδι του  ‘Lie to Me’!

Από τις 8 συμμετοχές ποια είναι η δική σας αγαπημένη και πιστεύετε ότι μπορεί να φέρει εξίσου θετικό αποτέλεσμα με κείνο του Mikolas πέρυσι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.