Τσεχία: Ακούστε την νέα version της συμμετοχής του Benny Cristo, “Kemama”

Τσεχία: Ακούστε την νέα version της συμμετοχής του Benny Cristo, “Kemama”

Ο Benny Cristo, ο εκπρόσωπος της Τσεχίας για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020, τον Φεβρουάριο ανακοίνωσε ότι θα ταξιδέψει στην Κένυα για το revamp του τραγουδιού του “Kemama”. Το νέο βίντεο κλιπ, με την ανανεωμένη version της συμμετοχής του, κυκλοφόρησε πριν λίγο και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=94V_m1e0I_Q&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1jGRqq_bhSVtRGsdPDVh7sQ0TgfR7ocsB10YsPm4lIMmM8XFd4Ir91YnA

Λίγα λογία για τον Benny Cristo:

Ο Benny Cristo είναι ένας Hip-Hop και R’n’B καλλιτέχνης. Είναι 32 ετών με καταγωγή από την Αγκόλα από την μεριά του πατέρα του. Ασχολείται με την μουσική από το 2009, ενώ είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς καλλιτέχνες της Hip-Hop σκηνής της Τσεχίας, με αρκετές επιτυχίες και πολλές συνεργασίες. Παράλληλα με την μουσική ασχολείται και με το Jiu Jitsu.

To τραγούδι Kemama κινείται σε καλοκαιρινούς R’n’B ρυθμούς, συνθέτες του οποίου είναι μαζί με τον Benny, οι Osama Verse-AtileCharles SarpongRudy Ray.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.