Ρωσία: Στις 12 Μαρτίου η ανακοίνωση του τραγουδιού – Θα είναι τελικά το “Uno” η συμμετοχή της χωράς; (VIDEO)

Ρωσία: Στις 12 Μαρτίου η ανακοίνωση του τραγουδιού – Θα είναι τελικά το “Uno” η συμμετοχή της χωράς; (VIDEO)

Σύμφωνα με το πρακτορείο Τύπου TASS ανακοίνωσαν ότι η κυκλοφορία τραγουδιού της Ρωσίας θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ. Οι πληροφορίες έγιναν γνώστες από την Perviy Kanal, τη ραδιοτηλεοπτική εταιρεία της Eurovision στη Ρωσία, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Τύπου.

Η πρεμιέρα του τραγουδιού των Little Big, που θα εκπροσωπήσουν τη Ρωσία στο Eurovision 2020, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου στο μεγαλύτερο talk show “Vecherniy Urgant”, όπου παρουσιαστής είναι ο  Ivan Urgant. Οι πληροφορίες για το τραγούδι διαβιβάστηκαν εγκαίρως και σύμφωνα με τους κανονισμούς στην EBU.

Ο τραγουδιστής των Little Big, Ilya Prusikin δήλωσε πρακτορείο Τύπου TASS:

Η παρουσίαση του τραγουδιού θα είναι αστεία, με μια βραζιλιάνικη πινελιά. Εμείς πάντα δουλεύουμε για την διασκέδαση και δεν θα εξαπατήσουμε πότε τον εαυτό μας. Αυτοί είμαστε.

Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφόρησε στο Youtube ένα βίντεο που φημολογείται ότι είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ρωσία στο διαγωνισμό της Eurovision 2020. Ακούστε το πιο κάτω βίντεο και αναμένουμε την πέμπτη να ακούσουμε ποιο είναι όντως το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ρωσία στην Eurovision.

https://www.youtube.com/watch?v=tut7M-LLwSk

Λίγα λογία για τους Little Big:

Οι Little Big είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2013 στην Αγία Πετρούπολη και αποτελείτε από τους  Ilya PrusikinSonya TayurskayaAnton Lissov και τον Sergey Makarov. Οι Little Big είναι ένα συγκρότημα με ιδιαίτερο στυλ καθώς συνδυάζουν στην μουσική τους Pop, Punk αλλά και Rave ήχους. Το τραγούδι τους Skidibi έφτασε στα 360 εκατομμύρια views στο youtube ξεπερνώντας τα μουσικά σύνορα της Ρωσίας, ενώ το συγκρότημα έχει κάνει περιοδείες σε Ευρώπη και Αμερική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.