Τσεχία: Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια του ESCZ 2022

Τσεχία: Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια του ESCZ 2022
H δημόσια τηλεόραση της Τσεχίας CT αποκάλυψε σε σημερινή συνέντευξη τύπου τους 7 υποψηφίους καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον Τσέχικο εθνικό τελικό ESCZ 2022, ο νικητής του οποίου θα εκπροσωπήσει την Τσεχία στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον Μάϊο στο Τορίνο.
Οι Υποψήφιοι

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να ακούσετε τα 7 υποψήφια τραγούδια (εναλλακτικά μπορείτε να τα ακούσετε και στο Spotify).

  1. DomiLights Off
  2. GIUDIJezinky
  3. AnabelleRunnin’ Out of F* Time
  4. Elis MrazImma Be
  5. The ValentinesStay or Go
  6. Jordan Haj & Emma SmetanaBy Now
  7. SkywalkerWay Down

Ανάμεσα στους 7 υποψηφίους συναντάμε την Elis Mraz η οποία ήταν υποψήφια και το 2020 όπου ήρθε δεύτερη στον αντίστοιχο εθνικό τελικό. Η ψηφοφορία για τον Τσεχικό εθνικό τελικό θα ξεκινήσει από αύριο 7 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 15 του μήνα. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 16 Δεκεμβρίου και θα αναδειχθεί κατά 50% από τις ψήφους μιας διεθνούς κριτικής επιτροπής, κατά 25%  από τις ψήφους του Τσεχικού κοινού και κατά 25% από την ψηφοφορία του διεθνούς κοινού με την χρήση μιας εφαρμογής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.