Το “Sweet Charity”με… άρωμα Eurovision

Το “Sweet Charity”με… άρωμα Eurovision

Το Sweet Charity με…”άρωμα Eurovision”στην Ελλάδα.
Το μιούζικαλ του Bob Fosse που άφησε εποχή όπου κι αν ανέβηκε,από τις 16 Μαρτίου στη χώρα μας,με φόντο την Νέα Υόρκη και με “ψυχή του” τον Mr Eurovision Γιώργο Καπουτζίδη,όπου μαζί με την περσινή παρουσιάστρια του Ελληνικού τελικού Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά και με συμμετοχή της περσινής υποψήφιας για την εκπροσώπηση της Ελλάδας ,Saya θα πάρουν μέρος στην παράσταση που πρωταγωνιστεί η Σμαράγδα Καρύδη.
Μαζί τους κι ένας πολυπληθής θίασος που θα μας ταξιδέψει στο θέατρο Badmington σε ένα απο τα κορυφαία μιούζικαλ που άφησαν εποχή,σε μια λαμπερή παραγωγή εφάμιλλη -όπως φιλοδοξούν οι συντελεστές του-των αντίστοιχων του Broadway και του West End.
Πρωταγωνιστούν οι Νίκος Αρβανίτης,Σταύρος Ζαλμάς,Νάντια Μπουλέ,Μέμος Μπεγνής,Ivan Σβιτάιλο,Idra Kayne και Δημήτρης Γαλάνης μαζί με ένα μεγάλο θίασο ηθοποιών,χορευτών,μουσικών.
Το κείμενο απέδωσαν στα ελληνικά ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον Σταμάτη Πατρώνη, την ελληνική εκδοχή των στίχων επιμελήθηκε ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος,και τη μουσική διεύθυνση ο Αλέξιος Πρίφτης.
Τη σκηνοθεσία και την αναβίωση της θρυλικής χορογραφίας του Fosse αναλαμβάνει ο κορυφαίος χορογράφος, τιμημένος με βραβείο Tony, Chet Walker.
Το Sweet Charity ανέβηκε άλλες τρεις φορές στη χώρα μας.Η πρώτη φορά ήταν από την αείμηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1975 στο θέατρο Αλίκη με τίτλο Καμπίρια, τέσσερα χρόνια αργότερα,και πάλι απο την ίδια,ενώ η τρίτη φορά ήταν το 1993 με τη Σμαρούλα Γιούλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.