Τι κοινό έχουν οι Minus One με τη Eurovision του…2005 ?

Τι κοινό έχουν οι Minus One με τη Eurovision του…2005 ?

Τι κοινό έχουν οι φετινοί εκπρόσωποι της Κύπρου Minus One με το “Ela Ela” (Come baby) του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, δηλαδή την εκπροσώπηση της Κύπρου το 2005 στη Eurovision ?
Ο Chris Ioanidis (Chris J) και ο Antonis Loizides,δύο από τα 5 μέλη της ροκ μπάντας που φέτος θα βρεθεί στη Σουηδία με φιλοδοξία να “κάνουν τη διαφορά”στην 61η Eurovision,είχαν συμμετοχή πριν 11 χρόνια στην οπτικοποίηση του τραγουδιού που περιείχε η Κυπριακή αποστολή στις βαλίτσες της εκείνη τη χρονιά,και που την χώρα εκπροσώπησε ο καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στην τρίτη του προσπάθεια για την Κύπρο.
Ένα γεγονός που εκμυστηρεύθηκαν στο σωματείο μας ως ¨”μυστικό¨ που λίγοι γνώριζαν έως τώρα και ενώ οι απανταχού φαν,βρίσκονται σε αναμονή για το τραγούδι τους που σύμφωνα με πληροφορίες μας,δεν είναι μπαλάντα και έχει ροκ αλλά και ποπ στοιχεία.

Ενδεικτικά για τη χρονιά εκείνη (2005) να θυμίσουμε ότι στην βραδιά του τελικού της 21η Μαίου που ένας Κωνσταντίνος και μια Έλενα -ανήμερα της εορτής τους-εκπροσώπησαν τις δυο “αδερφές”χώρες, με τελικό αποτέλεσμα τη νίκη για πρώτη και μοναδική έως τώρα φορά της Ελλάδας-στη σκηνή δεν συμμετείχε στα φωνητικά η καλλιτέχνης ΄Ελενα Πατρόκλου που κάνει την εμφάνιση της στο video clip, καθώς τελικώς αντικαταστάθηκε από την Ελίνα Κωνσταντοπούλου,ενώ χαρακτηριστικό επίσης της συμμετοχής εκείνης αποτελεί το γεγονός ότι επι σκηνής συμμετέχει και ένας ακόμα καλλιτέχνης που τα επόμενα χρόνια έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και πρόκειται για τον Ηλία Βρεττό-που συνόδευσε τον Κωνσταντίνο στα φωνητικά αλλά και τα χορευτικά.
Το τραγούδι τότε κατάφερε και κατέληξε στην 18η θέση υπο τις οδηγίες επί σκηνής του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.