Το Press center του Wiener Stadthalle άνοιξε τις πόρτες του

Το Press center του Wiener Stadthalle άνοιξε τις πόρτες του

Η Eurovision 2015 ξεκίνησε, και το press center του Wiener Stadthalle,άνοιξε ήδη τις πύλες του εχθές Κυριακή 10 Μαίου,για να καλωσορίσει τους χιλιάδες δημοσιογράφους,ανταποκριτές ΜΜΕ, και όλους όσους έχουν την δυνατότητα μέσω της διαπίστευσης να το επισκεφθούν και να καλύψουν για τα μέσα που εργάζονται τη φετινή διοργάνωση.
O Richard Grasl η Petra Stolba και ο Norbert Kettner,ήταν αυτοί που καλωσόρισαν τους πρώτους καλεσμένους,και τους υποδέχτηκαν με μπουφέ και εδέσματα,στο χώρο που για τις επόμενες 15 ημέρες θα χτυπά η καρδιά της Ευρώπης με αφορμή τον διαγωνισμό τραγουδιού που μόλις ξεκινά.
Εκατοντάδες επισκέπτες με το μαγικό χαρτάκι της διαπίστευσης βρέθηκαν σε έναν καλαίσθητα φτιαγμένο χώρο και με μέτρα ασφαλείας αυστηρά,-όπως θα έπρεπε σε ανάλογες διοργανώσεις-για τα εγκαίνια του press center της φετινής διοργάνωσης.
οι οθόνες είναι έτοιμες,τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά συνεργεία στήνουν ήδη τις μηχανές τους και οι δημοσιογράφοι ξεκίνησαν ήδη τις ανταποκρίσεις τους στις χώρες,με όλα τα τελευταία νέα που συμβαίνουν εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.