Ιταλία: Ακούστε την αγγλική εκδοχή του Grande Amore “You Are My Everything” από τους Il Volo!

Ιταλία: Ακούστε την αγγλική εκδοχή του Grande Amore “You Are My Everything” από τους Il Volo!

Την ώρα που στο Pala Olimpico του Τορίνο πραγματοποιούταν ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision, οι εκπρόσωποι της Ιταλίας στην Eurovision 2015, Il Volo κυκλοφόρησαν την αγγλόφωνη εκδοχή της τότε συμμετοχή τους, Grande Amore, με την οποία κατέκτησαν την τρίτη θέση. Ο τίτλος της επανεκτέλεσης αυτής είναι “You Are My Everything” και έχει μια ροκ ενορχήστρωση που δεν υπήρχε στο αυθεντικό τραγούδι. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Il Volo θα εμφανιστούν στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision την προσεχή Πέμπτη, θα ερμηνεύσουν άραγε την νέα εκδοχή του Grande Amore;

Ας θυμηθούμε την ερμηνεία των Il Volo στην Eurovision 2015 στην Βιέννη όπου αν και βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας του κοινού, εντούτοις οι επιτροπές κατατάσσοντας τους 6ους, τους έριξαν στην τελική κατάταξη στην 3η θέση. Εκτός από αγγλική έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και μια Ισπανόφωνη έκδοση του Grande Amore.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.