Το INFE συναντά και αποχαιρετά τη Μαρία Έλενα Κυριάκου

Το INFE συναντά και αποχαιρετά τη Μαρία Έλενα Κυριάκου

Το Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE GREECE, λίγο πριν ανοίξει η αυλαία των δραστηριοτήτων της 60ης Γιουροβίζιον στην Βιέννη, διοργανώνει μια απογευματινή συνάντηση την ερχόμενη Παρασκευή 24 του Απρίλη στο Sirocco’s Club,με την Μαρία Έλενα Κυριάκου αλλά και όλη την ελληνική καλλιτεχνική ομάδα , όπως συνηθίζει κάθε χρόνο με τον εκάστοτε εκπρόσωπο της χώρας μας στον Ευρωπαικό αυτό διαγωνισμό τραγουδιού.
Ρυθμοί Eurovision, εκπλήξεις… και ”μια αγκαλιά από ευχές” από όσους θέλουν να γνωρίσουν και  αποχαιρετίσουν την εκπρόσωπο της χώρας μας “μία αναπνοή” πριν αρχίσει το όλο μουσικό δρώμενο που λέγεται Eurovision 2015.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί,το απόγευμα της Παρασκευής και ώρα 19:00 σ ένα από τα καλύτερα μπαρ-εστιατόρια με ζωντανή μουσική, καλή κουζίνα και εξαίρετη εξυπηρέτηση και όλα αυτά δίπλα στο κύμα της θάλασσας. Ελάτε όλοι μαζί με τη παρέα και τους φίλους σας,να γνωρίσετε από κόντα , για όσους δεν έχει τύχει μέχρι σήμερα, την Μαρία Έλενα Κυριακού και να στείλουμε την θετική μας ενέργεια σε όλη την ομάδα της φετινής μας εκπροσώπησης.

Διαδόχου Παύλου 33,στην παραλία της Γλυφάδας
Τηλέφωνο 210 894 2403
Είσοδος Ελεύθερη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.