Το INFE στην “μάχη” υπέρ του One last breath

Το INFE στην “μάχη” υπέρ του One last breath

“Έλληνες -απανταχού της γής- ενωθείτε και ψηφίστε την Ελλάδα και τη Μαρία Έλενα Κυριάκου”
Δεν ξεχνάμε η Ελλάδα διαγωνίζεται στην θέση Νο 6 σήμερα στον 1ο ημιτελικό της 60ης Eurovision που θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση με την Αυστριακή πρωτεύουσα, απο τα τηλεοπτικά κανάλια ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ HD και ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα -που θα καλύψουν τους δύο ημιτελικούς καθώς και τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 23 Μαΐου στις 22.00 ακριβώς.
Την παρουσίαση και τον σχολιασμό όπως γνωρίζουμε θα κάνουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, ενώ τα αποτελέσματα από τη χώρα μας θα δώσει το ΄χρυσό μας κορίτσι΄ η νικήτρια της Eurovision 2005 Έλενα Παπαρίζου-μιας που φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την τότε νίκη της Ελλάδας.
Το I.N.F.E Greece είναι στη Βιέννη με την πιο μεγάλη του αντιπροσωπεία από ποτέ -σε κρίσιμους και δύσκολους οικονομικά καιρούς για την πατρίδα μας-με ανιδιοτέλεια και έτοιμο να ανεμίσει τις γαλανόλευκες σημαίες μας, υπερήφανο στέλνοντας όλη του τη θετική ενέργεια στην Ελληνική αποστολή και το δικό μας τραγούδι.
Το Ελληνικό σωματείο -μέλος του διεθνούς δικτύου των υπολοίπων Ευρωπαικών φαν κλάμπ -infenetwork κάνει τον δικό του αγώνα μήνες τώρα για να προωθήσει και να βοηθήσει την Ελληνική συμμετοχή με στόχο ΄τα καλύτερα΄. Σύμφωνα με την άποψη μας ως σωματείο αλλά και ως πάγια θέση μας,ανεξαρτήτως τελικής κατάταξης για την χώρα μας σημασία έχει η παρουσία και αυτή τη χρονιά της γαλανόλευκης στη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής στην Ευρώπη ή αλλιώς “σημασία έχει η μάχη και όχι το αποτέλεσμα”.
Δηλώνουμε ικανοποιημένοι με την εκπροσώπηση μας και αυτή τη χρονιά, με ένα ΄διαφορετικό΄ τραγούδι από όσα έχει συνηθίσει η Ελλάδα να στέλνει στους Ευρωπαίους φίλους μας και ευχόμαστε και πάλι στην αγαπημένη Μαρία Έλενα και όλη την δική μας αποστολή :
Καλή επιτυχία Ελλάδα!
Από το Διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Ελληνικού σωματείου φίλων του θεσμού της Eurovision INFE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.