“Συγκλονιστική ανάσα” πριν το τελικό για τη Μαρία Έλενα Κυριάκου

“Συγκλονιστική ανάσα” πριν  το τελικό για τη Μαρία Έλενα Κυριάκου

“Συγκλονιστική ανάσα” πριν τον τελικό του Σαββάτου, θεωρούν όλοι όσοι παρακολούθησαν την ερμηνεία και τη πρόβα τζενεράλε της Μαρίας Έλενας Κυριάκου , καθώς μέσα σ ένα κατάμεστο στάδιο καταχειροκρότησαν την Ελλάδα,στην Dress Rehearsal-πρόβα της Δευτέρας που παρακολούθησε από κοντά και το INFE GREECE που βρίσκεται στη Βιέννη.
Η πρόβα αυτή θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη και σημαντική μιας που την παρακολούθησαν οι κριτικές επιτροπές όλων των χωρών που συμμετέχουν στη διοργάνωση, και οι οποίες διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα σε ποσοστό 50%.
Παρόμοια πρόβα θα γίνει και σήμερα λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό, στις 16:00 το μεσημέρι.
Στην πρόβα τζενεράλε η Μαρία Έλενα καθήλωσε τους πάντες με την εκπληκτική της ερμηνεία και τη σκηνική της παρουσία για ακόμα μια φορά.
Όλοι μιλούν για το “απόλυτο αουτσάιντερ” που ξεκίνησε σεμνά,χωρίς περιττά επί σκηνής με μια λιτή και απλά καθηλωτική εμφάνιση, ποντάροντας στη φωνή και στη ΄δραματικότητα΄ της ερμηνείας και του τραγουδιού.
Μουσική και στίχοι -δια χειρός Ε.Θεοχάρους- Μ.Ε.Κυριάκου- Β.Κωννσταντινίδη- Ε.Τζιώρα που αγγίζουν και τον πιο δύσκολο ακροατή καθώς παραπέμπουν σε ερμηνείες τραγουδιών τύπου: Celine Dion και Lara Fabian.
H Ελλάδα φιλοδοξεί μια θέση στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου και από τους φαν ανά την Ευρώπη θεωρείται ότι θα προκριθεί τελικώς ΄εύκολα΄ αλλά και σε υψηλή θέση,μεταξύ των δέκα χωρών που θα πάρουν το εισιτήριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.