Ελλάδα: Το τρέιλερ της ΕΡΤ για το Eurovision: Europe Shine A Light!

Ελλάδα: Το τρέιλερ της ΕΡΤ για το Eurovision: Europe Shine A Light!

Κυκλοφόρησε από την ΕΡΤ το τρέιλερ για το Eurovision: Europe Shine A Light, το σόου που θα αντικαταστήσει την φετινή Eurovision μετά από την ακύρωσή της λόγω του Covid-19. Η εκπρόσωπος της χώρας μας Στεφανία μας προλογίζει ότι το πρόγραμμα θα μεταδοθεί το Σάββατο 16 Μαίου στις 22.00 από την συχνότητα της ΕΡΤ. Το σόου αναμένεται να ενώσει την Ευρώπη μέσω της μουσικής με τα πιο δυνατά στιγμιότυπα.

Μέσω του Europe Shine A Light θα τιμηθούν οι φετινοί καλλιτέχνες με αποσπάσματα από τις καλύτερες στιγμές των τραγουδιών τους ενώ θα υπάρχουν και καλεσμένοι έκπληξη.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το τρέιλερ για το Eurovision Song Celebration, όπου θα μας παρουσιάσει τις φετινές συμμετοχές του πρώτου ημιτελικού με την σειρά εμφάνισης που ήταν να ανέβουν στην σκηνή ενώ θα δούμε και eurofans να παρουσιάζουν την δική τους εναλλακτική σκηνική παρουσία για τις συμμετοχές πάντα και με δόσεις χιούμορ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.