Οι 12 βαθμοί του Sandro!

Οι 12 βαθμοί του Sandro!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, η γνωστή YouTuber Νikkie Tutorials θα πραγματοποιεί μικρές συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες που ήταν να διαγωνιστούν στην φετινή Eurovision που ακυρώθηκε. Επόμενη συνεντεύξη ήταν με τον Sandro κι ανάμεσα στα όσα τους ρώτησε είναι πως ένιωσε με το άκουσμα της ακύρωσης του διαγωνισμού λόγω του Covid-19, πως θα ήταν η εμφάνισή του στην Eurovision, σε ποια συμμετοχή θα έδινε τους 12 βαθμούς τους κ.ά.

Ο Sandro ανέφερε ξανά πως το τραγούδι αντικατοπτρίζει συναισθήματα δικά του πριν από κάποιο διάστημα ενώ δεν γνωρίζει ακόμα αν θα εκπροσωπήσει την Κύπρο και του χρόνου. Στην σκηνή θα έπαιζαν πολύ με τον φωτισμό αλλά θα υπήρχαν και στήλες γύρω από τις οποίες θα παρουσιαζόταν το “Running”. Μάλιστα δήλωσε ότι του άρεσε πολύ το τραγούδι παρόλο που δεν έχει ασχοληθεί και πολύ με την House μουσική. Οι 12 βαθμοί του πηγαίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.