Τι σχέση έχει ο Tom Frantzis με το “Rhythm Inside”;

Τι σχέση έχει ο Tom Frantzis με το “Rhythm Inside”;

Η Φλαμανδική τηλεόραση έχει πάρει πολύ στα σοβαρά την υπόθεση “Eurosong 2016”, δηλαδή τη βελγική επιλογή για τη Γιουροβίζιον. Για τον λόγο αυτό οι πέντε υποψήφιοι έχουν στη διάθεσή τους σημαντικά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, ως καθοδηγητές. Συμβουλές στον Tom Frantzis, για τον οποίο θα είναι η πρώτη εμφάνιση σε τηλεοπτικό πρόγραμμα τέτοιας εμβέλειας, θα δώσουν ο Luuk Kox (μέλος των Shameboy) και ο Yves Gaillard (ψευδώνυμο του Yves Jongen).

Ο πρώτος δεν είναι άλλος από τον παραγωγό του smash-hit “Rhythm Inside”, με το οποίο ο Loïc Nottet έφερε την 4η θέση για τη χώρα του, ενώ ο δεύτερος έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Kate Ryan (ΒΕL 06), η Hadise (TUR 09 και μέλος της φετινής βελγικής επιτροπής),η Lea Rue, ο Stan Van Samang και ο Regi, ήταν δε ο άνθρωπος πίσω από το “Enjoy the day” της Κατερίνας Αυγουστάκη, το οποίο ακυρώθηκε το 2010, διότι διέρρευσε πριν γίνει ο ελληνικός τελικός.

Yves Gaillard
Yves Gaillard
Luuk Cox
Luuk Cox

 

Ο ίδιος ο Tom δηλώνει πανευτυχής για το γεγονός ότι συνεργάζεται με ανθρώπους, που ούτε καν φανταζόταν και για το ότι εξελίσσεται μέσα από αυτούς. Δεδομένου ότι είναι ακόμα σχετικά άγνωστος, θεωρεί ότι μια νίκη στο βελγικό τελικό θα του δώσει την ευκαιρία για καριέρα. Τον αγχώνει λίγο η μεγάλη σκηνή της Στοκχόλμης, όμως προτίθεται να το αντιμετωπίσει βήμα-βήμα, δίνοντας μια κουλ ερμηνεία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.