Τι ετοιμάζει η Eurovision Dream Team;

Τι ετοιμάζει η Eurovision Dream Team;

Με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών τα τελευταία χρόνια στη Eurovision Δημήτρης Κοντόπουλος, φουντώνει τη φημολογία περισσότερο από ποτέ. Επισημαίνοντας και το όνομα του Φωκά Ευαγγελινού, που μαζί έχουν εκπροσωπήσει τα τελευταία 10 χρόνια πέντε διαφορετικές χώρες σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις χωρίς να έχουν πέσει ποτέ χαμηλότερα από την 7η θέση, αναζωπυρώνουν τα σενάρια που τους θέλουν να επιστρέφουν και το 2017 στη σκηνή της Eurovision.

Η φώτο απεικονίζει ένα studio ηχογράφησης, υποδεικνύοντας πως δουλεύουν για το επόμενο eurovision project και λέγοντας πως ουσιαστικά αυτή είναι η εποχή της (της eurovision). Για πρώτη φορά ουσιαστικά μας ανακοινώνουν οι ίδιοι την πρόθεση τους να εμπλακούν με το διαγωνισμό και την επόμενη χρονιά. Αυτό βέβαια που μένει να δούμε είναι, αν θα δοκιμάσουν να στείλουν τραγούδι για την Ελλάδα και με τη Demy, όπως έντονα γράφηκε το τελευταίο διάστημα ή θα δοκιμάσουν να εκπροσωπήσουν πάλι κάποια άλλη χώρα. Το δεύτερο σενάριο μοιάζει πιθανό σε περίπτωση που οι συζητήσεις τους με την ΕΡΤ δεν ευοδωθούν.

15750179_1039343129544426_1749686879_n

Αυτή θα είναι η 7η συμμετοχή της επονομαζόμενης και Eurovision Dream Team, μετά τη συμμετοχή της Λευκορωσίας 2007, της Ουκρανίας 2008, της Ελλάδος 2009, του Αζερμπαϊτζάν 2013 και της Ρωσίας 2014 και 2016. Με αγωνία και ενδιαφέρον αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΡΤ, για να μάθουμε αν τελικά ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός θα μας εκπροσωπήσουν το 2017 στο Κίεβο ή θα βρεθούν εκεί με κάποια άλλη χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.