Ο super star Tiziano Ferro ανακοινώθηκε ως ο πρώτος guest στο Sanremo 2017

Ο super star Tiziano Ferro ανακοινώθηκε ως ο πρώτος guest στο Sanremo 2017

Ο παρουσιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Sanremo τα τελευταία χρόνια Carlo Conti, ανακοίνωσε τον πρώτο guest για το Sanremo 2017. Ο αμφιλεγόμενος Ιταλός super star Tiziano Ferro με τις άπειρες διεθνείς επιτυχίες του, αφού έχει τραγουδήσει εκτός των ιταλικών, στα αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά θα εμφανισθεί την πρώτη βραδιά του Sanremo.

Ο Tiziano Ferro που είναι το όνειρο πολλών Ιταλών fans, να εκπροσωπήσει τη χώρα τους και στο διαγωνισμό της Eurovision, θα βρεθεί ως guest την 1η διαγωνιστική βραδιά στη σκηνή του Teatro Ariston τον προσεχή Φεβρουάριο. Οι διοργανωτές του Sanremo τα τελευταία χρόνια μας έχουν συνηθίσει σε σημαντικούς καλλιτέχνες ως guests και φαίνεται ότι πως το ίδιο θα επιχειρήσουν και στο επόμενο φεστιβάλ.

Ο Carlo Conti σήμερα αποκάλυψε πως ο Tiziano Ferro θα είναι ο πρώτος guest του Sanremo 2017, λέγοντας ακόμα πως μας περιμένουν και φέτος πάρα πολλές εκπλήξεις. Αυτή θα είναι η 2η φορά που ο διάσημος Ιταλός ερμηνευτής θα εμφανισθεί στο φεστιβάλ του Sanremo ως guest, αφού το ίδιο είχε πράξει και το 2015.

Ο Ferro που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία, φθάνοντας στο νο1 πλην της Ιταλίας, στη Γαλλία, στην Ελβετία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Αυστρία, στην Ολλανδία και έχοντας συνεργαστεί με άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες όπως η Laura Pausini, η Giusy Ferreri, οι Blue κα απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας και με την προσωπική του ζωή. Όντας ο ίδιος παχύσαρκος ως έφηβος μίλησε για αυτό, γράφοντας μάλιστα και βιβλίο για τη μάχη που έδωσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του.

Κάποιες ατυχείς δηλώσεις του, έκαναν πολλούς να τον κατηγορήσουν για ρατσιστή και μισογύνη, ενώ το 2010 στο απόγειο της καριέρας του αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος, λέγοντας πως τόσα χρόνια το έκρυβε καθώς θεωρούσε πως αυτό δεν ήταν συμβατό με την εικόνα του pop σταρ που είχε ο κόσμος για αυτόν.

Αν και η αλήθεια είναι πως θα επιθυμούσαμε σφόδρα να ήταν διαγωνιζόμενος στο Sanremo 2017 και γιατί όχι και εκπρόσωπος της Ιταλίας στο Κίεβο, η παρουσία του και μόνο προσδίδει λάμψη στο μακροβιότερο μουσικό φεστιβάλ της Ευρώπης.

Το Sanremo 2017 διεξάγεται και αυτή τη χρονιά στη μικρή πόλη της Λυγουρίας, στο Teatro Ariston από τις 7 έως και τις 11 Φεβρουαρίου. Ο νικητής του φεστιβάλ θα έχει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Ιταλία στη Eurovision. Σε περίπτωση που αρνηθεί, η RAI θα επιλέξει κάποιον άλλον από τους διαγωνιζόμενους όπως έπραξε και φέτος με την Francesca Michielin, αφού οι Stadio δεν αποδέχθηκαν την εκπροσώπηση.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε το La differenza tra me e te, ίσως τη μεγαλύτερη επιτυχία του Tiziano Ferro:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.