Της Καρδιάς μου ο Χορός | Νέο τραγούδι από την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Της Καρδιάς μου ο Χορός | Νέο τραγούδι από την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Με πρώτη μετάδοση σε ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου κυκλοφόρησε σήμερα το νέο τραγούδι της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον τίτλο “Της Καρδιάς μου ο Χορός“. Το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 3 Ιουλίου μαζί με το video clip και δεν είναι αυτό που κατέθεσε η Ειρήνη σαν πρόταση για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, όπως εσφαλμένα είχε δημοσιευτεί τις τελευταίες ημέρες.

Το “Της Καρδιάς μου ο Χορός” αποτελεί ακόμα μία συνεργασία της Ειρήνης με τον ισραηλινό συνθέτη Doron Medalie κι οι υπόλοιποι συντελεστές του κομματιού είναι οι Γιάννης Παπαδάκος που επιμελήθηκε το video clip, η Όλγα Βλαχοπούλου τους στίχους ενώ την μουσική επιμέλεια είχε ο Κωνσταντίνος Παντζής.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι παρακάτω:

https://youtu.be/DyaAdLu_nGI

 

2 σκέψεις για το “Της Καρδιάς μου ο Χορός | Νέο τραγούδι από την Ειρήνη Παπαδοπούλου

    1. Σας ευχαριστούμε πολύ, το έχουμε δημοσιεύσει. Δεν διέρρευσε απλά είναι ηχογραφημένο από ραδιοφωνική μετάδοση επειδή πρώτα θα παίξει στα ραδιόφωνα και την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει επίσημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.