Ουκρανία: Τα φαβορί του Vidbir 2023

Ουκρανία: Τα φαβορί του Vidbir 2023

Σήμερα πραγματοποιείται ο εθνικός τελικός της Ουκρανίας, Vidbir 2023. Εμείς σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε τα φαβορί του φετινού εθνικού τελικού της Ουκρανίας.

Jerry Heil – ‘When God Shut the Door”

Η Jerry Heil σήμερα, για 2η φορά στην ιστορία της, θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την Ουκρανία. Για τους eurofans είναι γνωστή, μιας και συμμετείχε στο Vidbir 2020 με το τραγούδι “Vegan“, το οποίο τερμάτισε στην 6η θέση στον Vidbir 2020.

Η Jerry Heil (με πραγματικό όνομα Yana Shemaieva) γεννημένη στις 21 Οκτωβρίου 1995, είναι Ουκρανή τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και YouTuber. Ξεκίνησε την καριέρα της μετά την έναρξη του καναλιού της στο YouTube το 2012, δημοσιεύοντας vlog και μουσικά εξώφυλλα. Το δικό της τραγούδι “Okhrana, otmyena” που κυκλοφόρησε το 2019 της έφερε μεγαλύτερη δημοτικότητα και έγινε κορυφαία επιτυχία στην Ουκρανία. Η Jerry Heil γράφει κείμενα για κοινωνικά θέματα, για την προσωπική της εμπειρία ζωής, τις ιστορίες άλλων ανθρώπων και τον κόσμο γύρω της. Περιγράφει το είδος της ως «οικιακή ποπ».

Δείτε το υποψήφιο τραγούδι της Jerry Heil:

Angelina – “Stronger”

Είναι μια ανερχόμενη τραγουδίστρια, που ελπίζει απόψε να εκπροσωπήσει την χώρα με το τραγούδι “Stronger”. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε πολλά για την συγκεκριμένη τραγουδίστρια.

Δείτε το υποψήφιο τραγούδι της Angelina:

Krutь – “Kolyskova”

Η Krut (πραγματικό όνομα Maryna Valeryivna Krut) γεννημένη στις 21 Φεβρουαρίου 1996, είναι Ουκρανή τραγουδίστρια, ποιήτρια, συνθέτρια και μπαντουρίστας. Όπως και η Jerry Heil, έτσι και αυτή, προσπαθεί για 2η φορά στην ιστορία της, να εκπροσωπήσει την χώρα της στον διαγωνισμό. Η πρώτη φορά, ήταν το 2020 με το “99“, με το οποίο ήρθε 3η στον εθνικό τελικό.

Το 2017 συμμετείχε στην όγδοη σεζόν του ουκρανικού X-Factor, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Το 2018 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ με τίτλο “Arche“, το 2019 – “Albino” EP. Το πιο γνωστό κομμάτι της τραγουδίστριας, είναι το “Οκ“.

Δείτε το υποψήφιο τραγούδι της Krutь:

Σύμφωνα με τους Eurofans, όπου και συμφωνώ, η Jerry Heil είναι αυτή που θα πάρει το εισητήριο για την εκπροσώπηση της Ουκρανίας στον διαγωνισμό.

Ποια συμμετοχή πιστεύετε ότι θα κερδίσει απόψε; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.