Τάμτα: “Είναι απόφαση ζωής η εγκυμοσύνη – Δεν μπορώ να δώσω συμβουλή” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τάμτα: “Είναι απόφαση ζωής η εγκυμοσύνη – Δεν μπορώ να δώσω συμβουλή” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Μεγαλώνοντας μπορώ να πω ότι είμαι περήφανη και για τον εαυτό μου – κάτι που δεν το έλεγα παλαιότερα”.

Στην εκπομπή “Σημείο Συνάντησης” της ΕΡΤ, βρέθηκε η Τάμτα, μαζί με τον Αντώνη Τσαπατάκη.

Η ίδια μίλησε για τις “3 Ζωές” που έχει βιώσει, για την αγάπη της με την μόδα και την εγκυμοσύνη που είχε σε πολύ μικρή ηλικία:

«Δεν ξεχνώ ποτέ από που έρχομαι και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που ζω τώρα. Από πολύ μικρή οραματιζόμουν να τραγουδάω μπροστά σε πολύ κόσμο. Αυτό το έκανα σε μία εποχή και υπό συνθήκες που ήταν απλώς ένα «ΤΡΕΛΟ όνειρο» αφού οι πιθανότητες να συμβεί ήταν ελάχιστες βάση της κατάστασης που βρισκόταν η χώρα…10 χρόνια μετά το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα! Η μαμά μου αποτελεί την μεγαλύτερη έμπνευση μου. Μεγαλώνοντας και με την ωριμότητα που αποκτώ πλέον μπορώ να πω ότι είμαι περήφανη και για τον εαυτό μου… κάτι που δεν το έλεγα παλαιότερα. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου με βρίσκεις ερωτευμένη με το σύντροφό μου και πολύ αγαπημένη».

Όσο για την μόδα αποκάλυψε τα εξής:

«Έχω μεγάλη αγάπη για τη μόδα, η μητέρα μου έραβε και υπήρχε εποχή που επιβιώναμε με αυτά που έραβε για τους ανθρώπους και έβγαζε λεφτά για να τρώμε. Θυμάμαι τη μαμά μου να κόβει και να ράβει. Το έχω πάρει από τη μαμά μου. Δεν της άρεσε ποτέ να είμαι ίδια με τις υπόλοιπες…».

Η καλλιτέχνιδα μάλιστα ανέφερε ότι νοιώθει πως έχει ζήσει “3 Ζωές”

«Νιώθω σαν να έχω ζήσει τρεις ζωές: Μια ζωή τα παιδικά μου χρόνια, άλλη ζωή ξεκίνησα όταν πλέον έγινα μαμά και παντρεύτηκα και η τρίτη ήταν όταν ήρθα εδώ και ξεκίνησα κάτι τελείως διαφορετικό. Γέννησα και ήμουν στον πρώτο όροφο και ήρθαν τα παιδιά από το σχολείο για να με δουν…Είναι πάρα πολύ δύσκολο να δώσεις συμβουλή…Είναι μία απόφαση ζωής. Σίγουρα οι γονείς πρέπει να σταθούν στο παιδί, σε αυτές τις περιπτώσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.