Στις 17 Μαρτίου η ανακοίνωση του τραγουδιού της Μάλτας

Στις 17 Μαρτίου η ανακοίνωση του τραγουδιού της Μάλτας

Στις 17 Μαρτίου, 2 ημέρες μετά τη συνάντηση των αρχηγών αποστολών στη Στοκχόλμη θα ανακοινώσει η δημόσια τηλεόραση της Μάλτας το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Ira Losco στην Globen Arena, το Μάιο στη Στοκχόλμη. Στο προσωπικό προφίλ της Ira δεσπόζει πάντως ήδη μία φώτο με το επιφώνημα WOW, που προφανώς αναφέρεται στο τίτλο του τραγουδιού 

Αφού καταθέσουν τη φετινή τους συμμετοχή στη συνάντηση των επικεφαλής των αποστολών στη Στοκχόλμη στις 15 Μαρτίου, θα κάνουν την παρουσίαση της συμμετοχής τους οι Μαλτέζοι για τον 61ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Συγκεκριμένα το τραγούδι θα παρουσιαστεί από τη δημόσια τηλεόραση της χώρας TVM στις 17 Μαρτίου.

Η Ira Losco μετά τη νίκη της στον τελικό της Μάλτας και τη χλιαρή υποδοχή που επιφύλαξαν στο Chameleon το τραγούδι με το οποίο κέρδισε οι fans και τα γραφεία στοιχημάτων, αποφάσισε να διοργανώσει μία δεύτερη κλειστή επιλογή με 10 τραγούδια, ανάμεσα στα οποία και μία νέα εκδοχή του Chameleon.

Η διαδικασία αυτή ολοκληρώθηκε και φαίνεται ότι το τραγούδι που τελικά επελέγη δεν είναι το Chameleon, αλλά ένα άλλο τραγούδι που ο τίτλος του έχει ως ακρώνυμο το W.O.W.

Αυτή θα είναι η 29η συμμετοχή της Μάλτας στο διαγωνισμό, από το 1971 οπότε και συμμετείχε για πρώτη φορά. Η καλύτερη της θέση είναι η 2η, το 2002 πάλι με την Ira Losco ως ερμηνεύτρια και το 7th Wonder και το 2005 όταν η Chiara τερμάτισε και αυτή στη 2η θέση με το Angel, πίσω από την δικιά μας Έλενα Παπαρίζου.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το Chameleon, το τραγούδι με το οποίο η Ira Losco κέρδισε στον τελικό της Μάλτας, για τη Eurovision 2016.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.