Στις πρώτες θέσεις του Spotify τραγούδια της 60ης Eurovision

Στις πρώτες θέσεις του Spotify τραγούδια της 60ης Eurovision

Eurovision 2015 και στις 20 πρώτες θέσεις των “Viral 50“ της χώρας μας στο Spotify βρίσκουμε αρκετά από τα φετινά τραγούδια που πήραν μέρος στον 60ο διαγωνισμό Ευρωπαικού τραγουδιού.
Το Spotify είναι μια υπηρεσία ψηφιακής μουσικής που δίνει την πρόσβαση στους χρήστες της να απολαμβάνουν τις ΄μουσικές προτιμήσεις΄ τους -καθώς τους προσφέρει πάνω από 20εκ. τραγούδια-με το πάτημα ενός κουμπιού σε όλες τις συσκευές τους.
Στην 1η θέση και στη συγκεκριμένη υπηρεσία συναντάμε και εδώ τον φετινό νικητή Måns Zelmerlöw και το τραγούδι του Heroes,ενώ στην 3η θέση ακολουθούν η Elina Born με τον Stig Rästa απο την Εστονία με το Goodbye to yesterday,ενώ στη 4η θέση ακολουθεί η Μαρία Έλενα Κυριάκου με το One last breath που φέτος εκπροσώπησε την Ελλάδα.
Στην 8η θέση το τραγούδι του Βελγίου “Rhythm inside” με τον Loïc Nottet, στην 9η θέση το Ισραήλ με τον Nadav Guedj και το “Golden boy” του,ενώ η 10άδα κλείνει με τους Ιτάλούς Il Volo και το Grande amore.
Μία θέση πιο κάτω και συγκεκριμένα στην 11η,βρίσκουμε την Polina Gagarina από τη Ρωσία με το “A million voices”,ενώ στην 17η θέση το τραγούδι της Αλβανίας “I’m alive” με την Elhaida Dani.
Χαμηλότερα ακολουθούν το τραγούδι της Λετονίας στην 27η θέση love injected με την Aminata,41η θέση Αυστραλία Guy Sebastian και Tonight again,44η θέση η Σέρβα Bojana Stamenov και το Beauty never lies της,ενώ στην θέση 48 οι Νορβηγοί Morland και Debrah Scarlett με το A monster like me.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.