Στη Γεωργία θα διεξαχθεί η Junior Eurovision 2017

Στη Γεωργία θα διεξαχθεί η Junior Eurovision 2017

Πριν από λίγο η EBU και η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας GPB ανακοίνωσαν ότι ο 15ος διαγωνισμός της παιδικής Eurovision θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Γεωργία. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η χώρα του Καυκάσου, θα φιλοξενήσει ένα Eurovision event, παρά το γεγονός ότι έχει τις περισσότερες νίκες στη Junior (τρεις).

Η Γεωργία ως η νικήτρια του περσινού διαγωνισμού, δέχθηκε πρώτη την πρόταση να διοργανώσει την επόμενη Junior Eurovision, όπως η EBU είθισται να πράττει τα τελευταία χρόνια. Στη παιδική Eurovision δεν είναι απαραίτητο η νικήτρια χώρα να διοργανώνει τον επόμενο διαγωνισμό, αν και η EBU της δίνει προτεραιότητα, εφόσον βέβαια το επιθυμεί.

Μετά τη νίκη της 11χρονης Mariam Mamadashvili στη Βαλέτα τον προηγούμενο Νοέμβριο, ξεκίνησαν αμέσως οι συζητήσεις μεταξύ της EBU και του GPB, για το ενδεχόμενο η Γεωργία να φιλοξενήσει για πρώτη φορά το διαγωνισμό που έχει κερδίσει τρεις φορές. Οι συζητήσεις είχαν αίσιο τέλος και έτσι σήμερα είχαμε και την επίσημη ανακοίνωση.

Περισσότερες πληροφορίες για το χώρο διεξαγωγής, τις ημερομηνίες του διαγωνισμού, τα εισιτήρια κλπ θα ανακοινωθούν σε εύλογο χρόνο.

Προς το παρόν απολαύστε για μία ακόμα φορά το νικητήριο τραγούδι της Junior Eurovision 2016, από την Mariam Mamadashvili:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.