Νορβηγία 2017 : Την Τρίτη 7/2 η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών του MGP

Νορβηγία 2017 : Την Τρίτη 7/2 η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών του MGP

Με άγριες διαθέσεις είναι φέτος οι Νορβηγοί, αφού έχοντας ήδη δηλώσει παρόν και για την επόμενη χρονιά όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενο μας άρθρο, ο επικεφαλής του Νορβηγικού καναλιού NRK Jan Fredrik Karlsen, λίγο πριν την ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών τους στο φετινό MGP, τον εθνικό τους τελικό δηλαδή για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Νορβηγία στο Κίεβο, δηλώνει σαφέστατα πως η Νορβηγία θέλει να κερδίσει το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και πάλι, αφού η τελευταία φορά που πήρε το πρώτο βραβείο ήταν το 2009.

Η Νορβηγία έρχεται μετά από έναν απρόσμενο αποκλεισμό στην Στοκχόλμη, αφού η Agnete με το τραγούδι “Icebreaker”, απέτυχε να περάσει το σκόπελο του ημιτελικού. Τα δέκα υποψήφια τραγούδια που θα διαγωνιστούν στο φετινό MGP, που θα διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου, θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη στις 11.30 πμ. Φέτος υποβλήθηκε ο αριθμός ρεκόρ των 1.035 τραγουδιών στο NRK. Από αυτά οι υπεύθυνοι της δημόσιας τηλεόρασης της Νορβηγίας επέλεξαν τα 100 και την επόμενη Τρίτη, θα παρουσιαστούν τα 10 που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο της Νορβηγίας στο Κίεβο.

Η Νορβηγία δηλώνει παρούσα στη Eurovision του 2018

Αλλαγές σχεδιάζονται για φέτος στο MGP, που μετά τη Φινλανδία και εδώ 12 διεθνείς επιτροπές θα συμμετέχουν στη λήψη της απόφασης. Τον τελικό της Νορβηγίας που όπως είπαμε θα γίνει στις 11 Μαρτίου, θα παρουσιάσουν οι Kåre Magnus και Line Elvsåshagen.

Η Νορβηγία διαγωνίζεται στο δεύτερο μισό του δεύτερο ημιτελικού στις 11 Μαίου, για την πρόκρισή της στον τελικό του 62ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.