Στην Οδησσό η Eurovision 2017, στις 5 Σεπτεμβρίου η ανακοίνωση!

Στην Οδησσό η Eurovision 2017,  στις 5 Σεπτεμβρίου η ανακοίνωση!

Ραγδαίες οι εξελίξεις σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ αλλά και πολιτικούς της χώρας. Η Οδησσός στέφθηκε νικήτρια της μαραθώνιας διαδικασίας επιλογής για τη διοργανώτρια πόλη της Eurovision 2017 και όπως οι ίδιες πηγές αναφέρουν, η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου. Τις πληροφορίες για νίκη της Οδησσού ενισχύει και η σημερινή έκτακτη συνάντηση του κυβερνήτη της Οδησσού Mikhail Saakashvilli, με τον πρόεδρο της χώρας Petro Poroshenko προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Όπως μεταδίδουν τα ίδια μέσα (Yuzhniy courier), μέλη του κοινοβουλίου, αλλά και άνθρωποι του Υπουργείου Πολιτισμού της Ουκρανίας η Οδησσός θα είναι η πόλη που θα διοργανώσει τον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αφού η επιθυμία των κατοίκων και των αρχών της πόλης αλλά και η βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε έπεισε τους αρμόδιους να της δώσουν τη διοργάνωση.  Η ανακοίνωση όπως μεταδίδεται θα είχε ήδη γίνει στις 29 Αυγούστου, αν ο δήμαρχος του Κιέβου Vitali Klitschko δεν ασκούσε πιέσεις στην οργανωτική επιτροπή και στο γενικό διευθυντή της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας NTU Zurab Alasania για νέα αναβολή της ανακοίνωσης.

14199289_10153872020276305_3660899574795530830_n

Περιμένουμε με επιφύλαξη την επίσημη ανακοίνωση στις 5 Σεπτεμβρίου χωρίς να μπορούμε να κρύψουμε παράλληλα και τη χαρά μας για την επιλογή της Οδησσού, μιας πόλης με τόση μεγάλη ιστορία και για την πατρίδα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.