Στα όρια της φαιδρότητας η περίπτωση του Alex Angel!

Στα όρια της φαιδρότητας η περίπτωση του Alex Angel!

Όπως μας πληροφορεί το esckaz, ο Alex Angel (Oleksii Nelep), μέλος του συγκροτήματος Black Angel είναι ένας  glam rock τραγουδιστής από την Ουκρανία, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι Ο Παγκόσμιος Σούπερσταρ, Ο κορυφαίος Ροκ Σταρ, τον οποίο μνημονεύουν οι ροκ εγκυκλοπαίδειες και τα τραγούδια του οποίου προβάλλονται από τα κανάλια MTV, VEVO και ELLO. Έχει κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ και έχει περάσει (χωρίς επιτυχία) από διάφορα Ουκρανικά και μη talent show (μετρήσαμε γύρω στα 20!), όπως το X Factor UK το 2015 ή το America’s Got Talent την ίδια χρονιά. Πρόσφατα δήλωσε ότι αγόρασε γη στη Σκωτία, όπου ανακηρύχθηκε… Λόρδος του Glencoe.

Ο εν λόγω υπερκαλλιτέχνης (τι είπατε; δεν τον ξέρατε; αν είναι δυνατόν!) υπέβαλε τραγούδια στην Ουκρανία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Λιθουανία για τη Γιουροβίζιον του 2017.

alex-angel-2

Δείτε τώρα τι συμβαίνει: ο άνθρωπος ή δεν γνωρίζει τους κανονισμούς ή τα κάνει όλα αυτά, μήπως πάρει λίγη δημοσιότητα.

  1. Στη χώρα του έχει στείλει το “Running For Love”, το οποίο όμως έχει κυκλοφορήσει πρις από την 1η Σεπτεμβρίου του 2016, ενώ παράλληλα απαγορεύεται όποιος συμμετέχει σε Ουκρανικό τελικό να λάβει μέρος και σε επιλογή άλλης χώρας.
  2. Στο Ηνωμένο βασίλειο έχει στείλει ως ντουέτο το “Love Tonight”, το οποίο με άλλες βερσιόν έχει κυκλοφορήσει επανειλημμένα πριν από την 1η Σεπτεμβρίου.
  3. Στη Λιθουανία έχει υποβάλει το “Lesbian love”, όμως εκεί ο τραγουδιστής πρέπει να είναι αποκλειστικά Λιθουανός. Πέρα από το ότι έχει επίσης κυκλοφορήσει.
  4. Στην Ελβετία έχει στείλει το “Angels”. Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς κυκλοφόρησε, αλλά μάλλον κι αυτό εκπρόθεσμα.

Θα τον δούμε, άραγε, σε κάποια επιλογή, έστω άλλης χώρας; Πολύ αμφιβάλλουμε… Κουβέντα να γίνεται, ντόρος να υπάρχει…

 

Σας δίνουμε τα σχετικά link, για να τα απολαύσετε!
Alex Angel & Tanya – Love Tonight (Ηνωμένο Βασίλειο) https://www.youtube.com/watch?v=25X-jYu74tw
Alex Angel – Lesbian Love (Λιθουανία) https://www.youtube.com/watch?v=x4v7fqi8zDo
Alex Angel – Angels (Ελβετία) https://www.youtube.com/watch?v=LpQEkHVgN8U
Alex Angel & Lady Gala (Ουκρανία) – Running For Love https://www.youtube.com/watch?v=JL2joaOOT_s

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.