Σουηδία: Snippets Του Δεύτερου Show (ανανεώνεται)

Σουηδία: Snippets Του Δεύτερου Show (ανανεώνεται)

Melodifestivalen-2016

 

Δεύτερη εβδομάδα του Melodifestivalen και μεταφερόμαστε Νότια κόντά στα σύνορα με τη Δανία, στην Πόλη που φιλοξένησε τον διαγωνισμό του 2013. Βρισκόμαστε στο Μάλμε. Επτά acts θα παρακολουθήσουμε αυτό το Σαββάτο. Δύο θα ακολουθήσουν την Ace και τον Robin στον Μεγάλο τελικό ενώ άλλη δύο θα έχουν και μία δεύτερη ευκαιρία.  Γνωστά και άγνωστα ονόματα και σε αυτό το show. Αναλυτικά έχουμε:

  • David Lindgren – We are Your Tomorrow

Ο γλυκούλης David ερμηνευει το τραγουδι του πανω στη σκηνή μαζι με τους χορευτές του σε μια πρασινίζουσα ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα φώτα της σκηνής. Ένα uptempo eurovisionοτραγουδακι. Περιμένουμε και τα υπολοίπα της βραδιάς.

  • Victor och Natten – 100%

Χμμ. Ενας ξανθούλης Σουηδός, μαζί με πέντε χορευτοκοριτσάκια από πίσω προσπαθούν να ξεσικώσουν το κοινό. Δεν μας κέρδισε…..

  • Molly Pettersson Hammar – Hunger

Η Molly βρίσκεται μόνη της επί σκηνής, με ένα χαρούμενο τραγουδάκι που μεσημεριάτικα μας μιλάει για “hunger”. Το καλύτερο μέχρι τώρα αλλά κατά την άποψη μας όχι καλύτερο από την περσινή της προσπάθεια.

  • Isa – I Will Wait

Ατμοσφαιρικό τραγουδι και ατμοσφαιρικο στήσιμο. Αρκετά καλό τραγούδι ξεχωριζει απο τα προηγούμενα 3. Η Isa μόνη της επί σκηνή παρέα με τις 10αδες σκιές από πίσω της. Ενα πολύ καλό στήσιμο. Υποψήφιο για τελικό.

Krista Siegfrids – Faller

Και έφτασε η ώρα της Φινλανδέζας Κριστα. Αν κ περιμέναμε με αγωνια την εμφάνιση της είναι η αλήθεια, δεν μας έπεισε. Το τραγουδάκι της μας θυμίζει λίγο την προηγούμενη της συμμετοχή για τα χρώματα της Φινλανδίας το 2013 το οποίο είχε ερμηνεύσει σε αυτό εδώ το στάδιο. Φωτιά στα κόκκινα για την Κριστα και τα Μπολσόι που τη συνοδεύουν. Με τέτοια τραγούδια κερδίζεις στην Φινλανδία αλλά δεν νομίζω στο Melodi.

  •  Patrik Isaksson, Tommy Nilsson & Uno Svenningsson – Håll mitt hjärta hårt

Οι τρεις καλλιτέχνες είναι μόνοι τους επί σκηνής με ένα χρύσο φόντο και στεκονται σε τριγωνικό σχηματισμό. Nothing special….. Next!!!

  • Wiktoria – Save Me

Τελευταία αυτού του δεύτερου show εμφανίζεται η Wiktoria.  Μόνη της επι σκηνής, ερμηνεύει το τραγουδι της με το φόρεμα της να χορεύει στους ρυθμούς του videowall (προτότυποοοοο). Εαν δε φταίει το άγχος της τότε η Wιktoria θα μπορούσε πολύ άνετα να είναι και σε πάγκο λαικής της Ουψάλα με αγγούρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.