Ρουμανία: Ακούστε τις συμμετοχές του Selecţia Naţionala 2016

Ρουμανία: Ακούστε τις συμμετοχές του Selecţia Naţionala 2016

Έπειτα από 90 συμμετοχές που κατατέθηκαν στο τηλεοπτικό δίκτυο της Ρουμανίας, TVR, 12 είναι αυτές που επιλέχθηκαν να λάβουν μέρος στην εθνική επιλογή της χώρας για τη Eurovision 2016.

12 καλλιτέχνες θα διαγωνισθούν στον ημιτελικό του Selecţia Naţionala 2016, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου. Οι 6 πρώτοι, που θα αποφασιστούν από την επιτροπή και το κοινό, θα προκριθούν στον τελικό της χώρας στις 6 Μαρτίου, όπου ο νικητής θα προκύψει μόνο από το televoting.

Τις προηγούμενες μέρες μια επιτροπή κατέληξε στο ποιες θα είναι οι 12 συμμετοχές του Selecţia Naţionala 2016. “Ήταν σκληρός ο ανταγωνισμός, αλλά η 5μελής επιτροπή αποφάσισε τους 12 που θα διαγωνισθούν στον ημιτελικό του Selecţia Naţionala 2016. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την προσπάθεια που κατέλαβαν για πάνω από 3 ημέρες, για να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή τους 12 συμμετέχοντες” δήλωσε η παραγωγός του σόου  Iuliana Marciuc.

Οι 12 συμμετοχές είναι:

FlorenaBehind the shadows

Hayley EvettsBrand new day

JukeboxCome on everybody

Vanotek feat. The Code & GeorgianI’m coming home

Irina PopaLasă-mă, eu te las

Dream Walkers Let it shine

Ovidiu AntonMoment of silence

Andra OlteanuNai nai

Mihai Băjinaru Never too late

M I H A I Paradisio

XandraSuperhuman

Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ The voice

Ανάμεσα στα ονόματα βλέπουμε και αυτό του MIHAI, που είχε εκπροσωπήσει τη Ρουμανία στη Eurovision 2006, καταλαμβάνοντας την 4η θέση με 172 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.