Σουηδία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα μια μέρα πριν από τον 2ο ημιτελικό του “Melodifestivalen 2021”;

Σουηδία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα μια μέρα πριν από τον 2ο ημιτελικό του “Melodifestivalen 2021”;

Αύριο βράδυ θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο σόου της εθνικής επιλογής της Σουηδίας για την Eurovision 2021, Melodifestivalen. Από αυτόν τον δεύτερο ημιτελικό, θα προκύψουν δυο συμμετοχές οι οποίες θα προκριθούν στον τελικό του διαγωνισμού και ακόμη δύο στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας. Τι δείχνουν όμως τα στοιχήματα μία μέρα πριν; Ποια είναι τα φαβορί; Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται η κατάταξη μέχρι τώρα:

Με τεράστια διαφορά από τους υπόλοιπους 6 υποψήφιους, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Dotter (81%), με δεύτερο τον Anton Ewald (40%) με το χορευτικό του τραγούδι New Religion. Στην τρίτη και τέταρτη θέση, με περισσότερες πιθανότητες να προκριθούν στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας, συναντάμε τους WAHL feat. SAMI (33%) και τον Patrik Jean (22%), ο οποίος δεν απέχει πολύ από την Frida Green (15%). Τέλος, ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης σε ένα από τα δύο σόους έχουν οι Eva Rydberg & Ewa Roos (5%) και η Julia Alfrida (4%), όπου βρίσκονται στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα.

Θα επαληθευτούν άραγε οι προβλέψεις ή θα υπάρξει ανατροπή;

Πηγή: eurovisionworld

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.