Σουηδία: Πιθανή επιστροφή του Eric Saade στο Melodifestivalen;

Σουηδία: Πιθανή επιστροφή του Eric Saade στο Melodifestivalen;

Σύμφωνα με την σελίδα Aftonbladet μια ακόμη ηχηρή επιστροφή φημολογείται για το Melodifestivalen 2021. Αυτές οι φήμες δεν αφορούν άλλον από τον Σουηδό pop star Eric Saade, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση στην Eurovision 2011 με το τραγούδι Popular. To δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών βέβαια δεν αφορούν μόνο τον Eric Saade, αλλά και την επιστροφή άλλων καλλιτεχνών, ενώ η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας SVT ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές σε έναν κανονισμό του Melodifestivalen.

Πόσο πιθανή είναι η επιστροφή του Eric;

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Aftonbladet, ο Eric Saade δεν έχει αποφασίσει ακόμα την επιστροφή του, αλλά το σκέφτεται πολύ σοβαρά, καθώς όπως φαίνεται έχει στα χέρια του ένα αρκετά δυνατό τραγούδι που ταιριάζει στον χαρακτήρα του Melodifestivalen. O Eric Saade, είναι ένας καλλιτέχνης του οποίου η καριέρα έχει συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με το Melodifestivalen, καθώς εκτός από το Popular με το οποίο κέρδισε το πρώτο βραβείο του Σουηδικού φεστιβάλ και έφτασε ως την τρίτη θέση στην Eurovision 2011, έχει άλλες δύο συμμετοχές στο Melodifestivalen, το 2010 με το Manboy και το 2015 με το Sting, ενώ το 2019 ήταν στην ομάδα παρουσιαστών του φεστιβάλ.

Πιθανή επιστροφή των Arvingarna και του Paul Rey

Όπως αναφέραμε παραπάνω, ο Eric Saade δεν είναι ο μόνος καλλιτέχνης του οποίου η επιστροφή φημολογείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκρότημα Arvingarna βρίσκεται πολύ κοντά στην 6η του συμμετοχή στo Melodifestivalen. Πρόκειται για το τετραμελές συγκρότημα που εκπροσώπησε την Σουηδία στην Eurovision 1993 με το τραγούδι Eloise, λαμβάνοντας την 7η θέση. Κοντά στην επιστροφή του στο Melodifestivalen φαίνεται να βρίσκεται και ο Paul Rey ο οποίος συμμετείχε στο Melodifestivalen 2020.

Τέλος η υποχρεωτική θηλυκή συμμετοχή σε κάθε συνθετική ομάδα

Πριν λίγους μήνες, η SVT αποφάσισε πως από το Melodifestivalen 2022, κάθε τραγούδι προκειμένου να είναι έγκυρο για συμμετοχή στο Melodifestivalen θα πρέπει υποχρεωτικά στην συνθετική του ομάδα να περιλαμβάνεται τουλάχιστον μια γυναίκα. O κανόνας αυτός αποφασίστηκε προκειμένου να προωθηθεί η ισότητα των φύλων σε κάθε επίπεδο. Μετά από δηλώσεις στελεχών του SVT, ο προαναφερθέντας κανόνας αποσύρεται καθώς όπως φαίνεται ο εξαναγκασμός μάλλον θα βλάψει την ισότητα των φύλων παρά θα την προωθήσει.

Μία σκέψη στο “Σουηδία: Πιθανή επιστροφή του Eric Saade στο Melodifestivalen;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.