Σουηδία: Μεγαλώνει η λίστα με τα φημολογούμενα ονόματα για το Melodifestivalen 2021

Σουηδία: Μεγαλώνει η λίστα με τα φημολογούμενα ονόματα για το Melodifestivalen 2021

Πριν από λίγες μέρες η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, σε δημοσιεύματά της ανέφερε ότι στην διαδικασία επιλογής εκπροσώπου της Σουηδίας για την Eurovision 2021, Melodifestivalen, θα συμμετέχουν οι Lova Sönnerbo και Lova Drevstam. Σήμερα συνεχίζει τα δημοσιεύματα σχετικά με τον διαγωνισμό προσθέτοντας στην λίστα των φημολογούμενων ονομάτων ακόμα 3 καλλιτέχνες, τον εκπρόσωπο της χώρας το 2011 Eric Saade, τον Danny Saucedo και τον Anton Ewald.

Η Lova Sönnerbo, που κάνει καριέρα με το όνομα LOVA, δεν είναι άγνωστη στους φαν της Eurovision, μιας και στο παρελθόν είχε εκπροσωπήσει την Σουηδία στην Junior Eurovision 2012 με το τραγούδι Mitt mod καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Η Lova Drevstam, ή αλλιώς Lovad, συνεργάστηκε φέτος για το τραγούδι Vi gjorde vårt bästa με τον υποψήφιο του Melodifestivalen 2016, Albin Johnsén, όπου έφτασε μέχρι την δεύτερη ευκαιρία. Φήμες θέλουν να βρίσκεται αυτός πίσω από την σύνθεση του τραγουδιού της Lovad για τo Melodifestivalen 2021.

Ο Eric Saade ήταν αυτό που εκπροσώπησε την Σουηδία στην Eurovision 2011 με το τραγούδι Popular, καταλαμβάνοντας την 3η θέση, ενώ έχει συμμετάσχει στον εθνικό διαγωνισμό τις χρονιές 2010 με το τραγούδι Manboy (3η θέση) και 2015 με το τραγούδι Sting (5η θέση).

Ο Danny Saucedo είχε βρεθεί μια ανάσα μακριά από την εκπροσώπηση της χώρας του το 2012 καταλαμβάνοντας την 2η θέση στο Melodifestivalen με το τραγούδι Amazing, αλλά και το 2011 με το τραγούδι In the club. Ωστόσο τον έχουμε δει να συμμετέχει στην εθνική επιλογή και το 2009 ως μέλος του boy band E.M.D., φτάνοντας μέχρι την 3η θέση με το τραγούδι Baby goodbye.

Τον Anton Ewald τον έχουμε παρακολουθήσει να διαγωνίζεται στο Melodifestivalen 2013 με το τραγούδι Begging, φτάνοντας μέχρι την 4η θέση του τελικού, αλλά και το 2014 με το τραγούδι Natural όπου τερμάτισε 10ος.

https://www.youtube.com/watch?v=V7H7z2Ao6SE

Μία σκέψη στο “Σουηδία: Μεγαλώνει η λίστα με τα φημολογούμενα ονόματα για το Melodifestivalen 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.