Σουηδία: Η Στοκχόλμη προσφέρεται να διοργανώσει την Eurovision 2023 σε περίπτωση νίκης της Ουκρανίας

Σουηδία: Η Στοκχόλμη προσφέρεται να διοργανώσει την Eurovision 2023 σε περίπτωση νίκης της Ουκρανίας

Η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet αναφέρει ότι η Δήμαρχος της Στοκχόλμης έχει ήδη κάνει πρόταση για να φιλοξενήσει τη Eurovision 2023 σε περίπτωση που η Ουκρανία κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό και δεν μπορέσει να την διοργανώσει.

Η Anna König Jerlmyr φέρεται να επικοινώνησε με τον πρέσβη της Ουκρανίας στη Σουηδία για να καταστήσει σαφές ότι η Στοκχόλμη θα ήταν πρόθυμη να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό εφόσον η Ουκρανία κερδίσει. Ενώ η ουκρανική συμμετοχή, Kalush Orchestra, είναι ένα από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού, αναμένεται ότι ο συνεχιζόμενος πόλεμος στη χώρα να καταστήσει αδύνατη τη φιλοξενία της Eurovision εκεί τον επόμενο χρόνο.

Ένας από τους πιθανούς χώρους που έχει προτείνει η Δήμαρχος της Στοκχόλμης είναι το Globen/Avicii Arena που έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2000 και το 2016.

Η Στοκχόλμη είναι αδελφοποιημένη με την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, και έχει ήδη κάνει προσφορές για τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων που επί του παρόντος δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν στο Κίεβο λόγω της κατάστασης.

Μία σκέψη στο “Σουηδία: Η Στοκχόλμη προσφέρεται να διοργανώσει την Eurovision 2023 σε περίπτωση νίκης της Ουκρανίας

  1. Θα σκάσει αν δεν ανακατευτεί η Σουηδία δεν μπορεί μην πω σαν τι πετάγεται απ’ έξω την έχουμε μάθει την Σουηδία επίσης τόσους χώρους έχουν όπως το tele2 arena γιατί πρέπει να γίνει στο Globen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.