Σουηδία: Αυξάνεται ο αριθμός των φημολογούμενων ονομάτων για το Melodifestivalen 2022

Σουηδία: Αυξάνεται ο αριθμός των φημολογούμενων ονομάτων για το Melodifestivalen 2022

Έπειτα από τα δημοσιεύματα της σουηδικής εφημερίδας Aftonbladet, για επιστροφή των Robin Bengtsson και ο Liamoo, ακόμα 3 καλλιτέχνες έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τα φημολογούμενα ονόματα για την εθνική επιλογή της Σουηδίας Melodifestivalen 2022, μέσω της οποίας θα προκύψει η συμμετοχή της χώρας στην Eurovision.

Πρόκειται για τους επί 2 συναπτά έτη συμμετέχοντες του Melodifestivalen, Klara Hammarström και Alvaro Estrella, καθώς και για τον Angelino Markenhorn.

Klara Hammarström συμμετείχε συνολικά 2 φορές στο Melodifestivalen. Το 2020 έλαβε μέρος με το τραγούδι Nobody, χωρίς να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό ή στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας, ενώ πέρυσι διαγωνίστηκε με το Beat of broken hearts, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στον τελικό του διαγωνισμού.

O Alvaro Estrella έχει πάρει μέρος αρκετές φορές μέρος στο Melodifestivalen ως χορευτής και μόνο 3 σαν τραγουδιστής, το 2014 με το τραγούδι Bedroom, που κατετάγη 6ος στον πρώτο ημιτελικό, το 2020 μαζί με τον Mendez, ερμηνεύοντας το τραγούδι Vamos Amigos, φτάνοντας μέχρι την 11η θέση του μεγάλου τελικού και πέρυσι με το Baila baila (10η θέση), Επίσης, τον έχουμε δει να λαμβάνει μέρος και σε κάποιες κάποιες συμμετοχές της Eurovision ως χορευτής/φωνητικά, όπως σε αυτή της Σουηδίας το 2011 Popular και του 2017 I Can’t Go On, αλλά και στης Ρωσίας το 2016 με τον Sergey Lazarev, You Are The Only One.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Aftonbladet, το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει ο καλλιτέχνης, θα κινείται και πάλι σε latin ρυθμούς.

Ο τρίτος υποψήφιος, Angelino Markenhorn, είναι 23 ετών, και θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση στο Melodifestivalen. Ο Angelino δημιουργεί τη δική της μουσική, αλλά ταυτόχρονα διασκευάζει δημοφιλή τραγούδια στο Youtube, το Instagram και το Tiktok. Αυτό το καλοκαίρι, συμμετείχε σε τουλάχιστον ένα από τα Writing Camps για το Melodifestivalen.

Αρκετές πηγές αναφέρουν πως έχει επιλέξει το τραγούδι του για τον διαγωνισμό, που έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Δανός τραγουδοποιός Thomas Stengaard, ο οποίος προηγουμένως έγραψε τη νικητήρια συμμετοχή της Δανίας το 2013 “Only teardrops“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.