Σουηδία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του “Melodifestivalen 2021”

Σουηδία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του “Melodifestivalen 2021”

Ξεκινάει απόψε η διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπου της Σουηδίας, Melodifestivalen, με τον πρώτο ημιτελικό. Παρουσιαστές του σόου, που θα διεξαχθεί στο Annexet Arena στη Στοκχόλμη, θα είναι οι Christer Björkman (Σουηδία 1992) και Lena Philipsson (Σουηδία 2004). Στον αποψινό ημιτελικό θα δούμε 7 καλλιτέχνες να διαγωνίζονται για 2 θέσεις στον τελικό και άλλες 2 στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας.

Τα 7 τραγούδια που διαγωνίζονται απόψε, είναι τα παρακάτω:

  1. Kadiatou – “One Touch
  2. Lillasyster – “Pretender
  3. Jessica Andersson – “Horizon
  4. Paul Rey – “The Missing Piece
  5. Arvingarna – “Tänker inte alls gå hem
  6. Nathalie Brydolf – “Fingerprints
  7. Danny Saucedo – “Dandi dansa

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες συναντάμε κάποια ονόματα που έχουμε ξαναδεί να παίρνουν μέρος στο Melodifestivalen, όπως τον Danny Saucedo (Melodifestivalen 2009 ως μέλος των EMD, 2011 και 2012), τον Paul Rey (Melodifestivalen 2020), αλλά και τους εκπροσώπους της χώρας το 1993 Arvingarna και την Jessica Andersson, όπου ως μέλος του συγκροτήματος Fame  εκπροσώπησε την Σουηδία το 2003. 

Η ψηφοφορία αποτελείται από 2 γύρους, στους οποίους θα ψηφίζει μόνο το κοινό. Από τον πρώτο γύρο, οι 5 που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα ξαναμπούν σε διαδικασία ψηφοφορίας, αυτή τη φορά του δεύτερου γύρου. Από εκεί οι 2 πρώτοι σε ψήφους θα προκριθούν απευθείας στον τελικό, ενώ αυτοί που θα τερματίσουν στην 3η και 4η θέση θα προκριθούν στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας.

Τον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen 2021 θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε στις 21:00 ώρα Ελλάδος από ΕΔΩ.

2 σκέψεις για το “Σουηδία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του “Melodifestivalen 2021”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.