Σλοβενία 2017: H Maja Keuc αποσύρεται από την εθνική επιλογή της χώρας της

Σλοβενία 2017: H Maja Keuc αποσύρεται από την εθνική επιλογή της χώρας της

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο τηλεοπτικός φορέας της Σλοβενίας RTVSLO μας έκανε γνωστό ότι η Amaja, η τραγουδίστρια που εμείς γνωρίζουμε ως Maja Keuc, θα έπαιρνε μέρος στο EMA 2017 που είναι ο διαγωνισμός για την εθνική επιλογή της Σλοβενίας για την Eurovision.

Ωστόσο, παρά την χαρμόσυνη είδηση για την επιστροφή της, η ίδια ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει πορεία και σχέδια και δεν θα είναι ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την Eurovision 2017

Σήμερα η ίδια έκανε μία δήλωση στο RTVSLO, λέγοντας :” Ήμουν πολλή χαρούμενη που θα έπαιρνα μέρος στο EMA 2017. Όμως οι μάνατζερς μου και εγώ έχουμε επιλέξει να ακολουθήσουμε μία διαφορετική πορεία για την καριέρα μου. Δεν αποκλείω την πιθανότητα να εμφανιστώ ξανά στο EMA κάποια στιγμή αλλά στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχω αφοσιωθεί σε κάτι άλλο και νιώθω ότι πρέπει να το ακολουθήσω. Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες καλή τύχη και πιστεύω ότι το ΕΜΑ αυτής τη χρονιάς θα είναι υπέροχο”.

Να θυμίσουμε ότι η Maja Kurt εκπροσώπησε την Σλοβενία το 2011 με την δυναμική μπαλάντα No One κατακτώντας την 13η θέση με 96 βαθμούς και κερδίζοντας μία από τις καλύτερες θέσεις για την χώρα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.