Σλοβενία 2016: Κατηγορίες για αντιγραφή του Blue & Red

Σλοβενία 2016: Κατηγορίες για αντιγραφή του Blue & Red

Δεν πρόλαβε να τελειώσει το EMA 2016, ο σλοβένικος τελικός για την ανάδειξη της συμμετοχής της χώρας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2016 και ήδη σκάνδαλο έχει προκύψει ενόψει. Από την στιγμή της ανακοίνωσης πως η ManuElla είναι η νικήτρια και η εκπρόσωπος της Σλοβενίας στη Στοκχόλμη πολλοί ήταν αυτοί που τόνισαν την ομοιότητα ανάμεσα στο τραγούδι της Blue & Red και στο τραγούδι της Carrie Underwood Something In a Water.

Επίσημη αντίδραση από την σλοβένικη αποστολή, την καλλιτέχνιδα ή την EBU ακόμα δεν υπάρχει, πάντως δεν θα είναι η πρώτη και σίγουρα η τελευταία φορά που κάποιο τραγούδι του διαγωνισμού κατηγορείται πως είναι αντιγραφή κάποιου άλλου. Σίγουρα οι περισσότεροι θυμούνται τις κατηγορίες που συνόδευαν την περσινή συμμετοχή της Σουηδίας που πήρε και το τρόπαιο τελικά Heroes, με το τραγούδι του David Guetta Lovers Of The Sun.

Ακούστε τα δύο τραγούδια στα παρακάτω βίντεο και πείτε μας αν πιστεύετε πως πράγματι το τραγούδι της ManuElla είναι αντιγραφή του τραγουδιού της Carrie Underwood. Εμείς πιστεύουμε πως μοιάζουν αρκετά πάντως!

https://www.youtube.com/watch?v=NHPgmh1vbpA

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.